Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. Fisher-Price Ratelende Koffie Koffiekop Bijtring Baby Speelgoed

Fisher-Price Ratelende Koffie Koffiekop Bijtring Baby Speelgoed

5/5
Specificaties Fisher-Price Ratelende Koffie Koffiekop Bijtring Baby Speelgoed

Merk

Fisher-Price

Aanbevolen maximale leeftijd

1 jaar

Gewicht

0.12 kg

Materiaal

Kunststof

Veiligheidswaarschuwingen

Omschrijving van de Fisher-Price Ratelende Koffie Koffiekop Bijtring Baby Speelgoed

Geef je kleintje een eigen minikopje om de dag goed te beginnen met de Fisher-Price Ratelende Koffie Koffiekop Bijtring. Dit schattige speelgoedkoffiekopje zorgt voor veel plezier en stimuleert de zintuigen van je baby. Het kopje maakt vrolijke ratelgeluiden en heeft een bijtring bovenop waar je kleintje op kan kauwen. Wat dit koffiekopje echt bijzonder maakt, is dat het gemaakt is van milieuvriendelijkere materialen. Het kopje is gemaakt van kunststof met ISCC-certificering, wat betekent dat het gebruik maakt van de massabalansmethode om de CO2-voetafdruk te verminderen. Daarnaast is de bijtring voor minimaal 20% gemaakt van plantaardige olie, waardoor dit speelgoed een duurzame keuze is voor jou en je kleintje. Met de Fisher-Price Ratelende Koffie Koffiekop Bijtring kan je baby spelen en ontdekken terwijl jij geniet van een heerlijk kopje koffie. Het is een geweldige manier om de fijne motoriek en de tastzin van je kleintje te stimuleren. Dit speelgoedkoffiekopje is niet alleen leuk en educatief, maar ook vriendelijk voor het milieu. Een perfect cadeau voor elke baby!

Veelgestelde vragen over Fisher-Price Ratelende Koffie Koffiekop Bijtring Baby Speelgoed

De Fisher-Price Ratelende Koffie Koffiekop Bijtring Baby Speelgoed is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 1 jaar. 

De Fisher-Price Ratelende Koffie Koffiekop Bijtring Baby Speelgoed is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Fisher-Price Ratelende Koffie Koffiekop Bijtring Baby Speelgoed weegt slechts 0.12 kg.

De Fisher-Price Ratelende Koffie Koffiekop Bijtring Baby Speelgoed is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Kunststof.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Fisher-Price Ratelende Koffie Koffiekop Bijtring Baby Speelgoed: . 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden