Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. ABC Smart Phone 0 tot 36 maanden Speelgoedtelefoon

ABC Smart Phone 0 tot 36 maanden Speelgoedtelefoon

5/5
Specificaties ABC Smart Phone 0 tot 36 maanden Speelgoedtelefoon

Merk

Simba

Aanbevolen maximale leeftijd

3 jaar

Gewicht

0.15 kg

Materiaal

Kunststof

Veiligheidswaarschuwingen

Niet geschikt voor kinderen onder (0) jaar. Voor gebruik onder toezicht van volwassenen.

Omschrijving van de ABC Smart Phone 0 tot 36 maanden Speelgoedtelefoon

Ontdek de wereld op een speelse manier met ABC! ABC wekt de nieuwsgierigheid van baby's en peuters van 0-36 maanden met producten die speciaal zijn afgestemd op hun leeftijd. Deze producten ondersteunen de ontwikkeling van kinderen in hun eerste levensjaren. Met de ABC Smart Phone kunnen kinderen op een speelse manier hun eerste leerdoelen behalen, vormen en structuren ontdekken en hun coördinatiepatronen trainen. De ABC Smart Phone is een mobiele telefoon die speciaal is ontworpen voor kinderen vanaf 12 maanden. De telefoon heeft licht en is voorzien van meer dan 25 melodieën, dierengeluiden en bel- en toetstonen. Op een speelse manier leren kinderen met deze telefoon dierengeluiden en getallen. Daarnaast wordt hun motoriek gestimuleerd en wordt de ontwikkeling van taal bevorderd. De ABC Smart Phone wordt geleverd inclusief 2 x 1.5 V R03 batterijen, zodat kinderen direct kunnen beginnen met spelen. Deze speelgoedtelefoon is niet alleen leuk, maar ook educatief. Het is de perfecte manier om kinderen te laten kennismaken met de wereld van technologie op een veilige en speelse manier.

Veelgestelde vragen over ABC Smart Phone 0 tot 36 maanden Speelgoedtelefoon

De ABC Smart Phone 0 tot 36 maanden Speelgoedtelefoon is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 3 jaar. 

De ABC Smart Phone 0 tot 36 maanden Speelgoedtelefoon is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze ABC Smart Phone 0 tot 36 maanden Speelgoedtelefoon weegt slechts 0.15 kg.

De ABC Smart Phone 0 tot 36 maanden Speelgoedtelefoon is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Kunststof.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij ABC Smart Phone 0 tot 36 maanden Speelgoedtelefoon: Niet geschikt voor kinderen onder (0) jaar. Voor gebruik onder toezicht van volwassenen.. 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden