Search
Close this search box.

VTech Baby Dieren Knuffelboekje Pluche Educatief Babyspeelgoed Dieren, Kleuren en Muziek Van 6 tot 36 Maanden

5/5
Specificaties VTech Baby Dieren Knuffelboekje Pluche Educatief Babyspeelgoed Dieren, Kleuren en Muziek Van 6 tot 36 Maanden

Merk

VTech

Aanbevolen maximale leeftijd

36 maand

Gewicht

0.31 kg

Materiaal

Kunststof, Pluche

Veiligheidswaarschuwingen

Niet geschikt voor kinderen onder (0) jaar. Voor gebruik onder toezicht van volwassenen.

Omschrijving van de VTech Baby Dieren Knuffelboekje Pluche Educatief Babyspeelgoed Dieren, Kleuren en Muziek Van 6 tot 36 Maanden

Maak kennis met de schattige dierenvriendjes van het VTech Baby Dieren Knuffelboekje Pluche Educatief Babyspeelgoed Dieren, Kleuren en Muziek Van 6 tot 36 Maanden. Dit interactieve boekje is perfect voor nieuwsgierige baby's die graag ontdekken en leren. Sla de bladzijden om en laat je verrassen door de leuke geluiden en vrolijke zinnetjes die je hoort wanneer je op de diertoetsen drukt of de knipperende muziektoets activeert. Je kleintje zal genieten van de grappige geluiden, gezongen liedjes en vrolijke melodietjes die het boekje produceert. Het VTech Baby Dieren Knuffelboekje is niet alleen leuk, maar ook stimulerend voor de ontwikkeling van je baby. De knisperende oren van de olifant en het zachte pluche materiaal van het boekje zorgen voor een tactiele ervaring, waardoor de tastzin van je kleintje wordt gestimuleerd. Het is een geweldige manier om je baby kennis te laten maken met verschillende dieren, kleuren en muziek. Geschikt voor baby's van 6 tot 36 maanden, biedt dit knuffelboekje eindeloos speelplezier en educatieve waarde.

Veelgestelde vragen over VTech Baby Dieren Knuffelboekje Pluche Educatief Babyspeelgoed Dieren, Kleuren en Muziek Van 6 tot 36 Maanden

De VTech Baby Dieren Knuffelboekje Pluche Educatief Babyspeelgoed Dieren, Kleuren en Muziek Van 6 tot 36 Maanden is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 36 maand. 

De VTech Baby Dieren Knuffelboekje Pluche Educatief Babyspeelgoed Dieren, Kleuren en Muziek Van 6 tot 36 Maanden is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze VTech Baby Dieren Knuffelboekje Pluche Educatief Babyspeelgoed Dieren, Kleuren en Muziek Van 6 tot 36 Maanden weegt slechts 0.31 kg.

De VTech Baby Dieren Knuffelboekje Pluche Educatief Babyspeelgoed Dieren, Kleuren en Muziek Van 6 tot 36 Maanden is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Kunststof, Pluche.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij VTech Baby Dieren Knuffelboekje Pluche Educatief Babyspeelgoed Dieren, Kleuren en Muziek Van 6 tot 36 Maanden: Niet geschikt voor kinderen onder (0) jaar. Voor gebruik onder toezicht van volwassenen.. 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden