Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. Sophie de giraf rammelaar zachte maracas in geschenkdoosje

Sophie de giraf rammelaar zachte maracas in geschenkdoosje

5/5
Specificaties Sophie de giraf rammelaar zachte maracas in geschenkdoosje

Merk

Sophie de Giraf

Aanbevolen maximale leeftijd

2 jaar

Gewicht

0.13 kg

Materiaal

Kunststof

Veiligheidswaarschuwingen

Bevat speelgoed. Toezicht door volwassenen aanbevolen.

Omschrijving van de Sophie de giraf rammelaar zachte maracas in geschenkdoosje

Het is gemaakt van zachte materialen die veilig zijn voor de tere handjes van je kleintje. De rammelaar heeft een prachtig en kleurrijk ontwerp dat de zintuigen van je baby stimuleert. Met zijn vrolijke geluiden zal de rammelaar de aandacht van je baby trekken en hem urenlang bezighouden. De Sophie de Giraf zachte maracas rammelaar wordt geleverd in een schattig geschenkdoosje, waardoor het ook een perfect cadeau is voor een babyshower of kraambezoek. Bovendien is deze rammelaar gemakkelijk vast te pakken en vast te houden voor kleine handjes, wat de fijne motoriek van je baby bevordert. Deze rammelaar is niet alleen leuk om mee te spelen, maar ook veilig voor je baby. Het is gemaakt van hoogwaardige materialen die vrij zijn van schadelijke stoffen en voldoen aan de strengste veiligheidsnormen. Laat je baby genieten van het geluid en de beweging van deze schattige Sophie de Giraf zachte maracas rammelaar en zie hoe zijn gezichtje oplicht van vreugde!

Veelgestelde vragen over Sophie de giraf rammelaar zachte maracas in geschenkdoosje

De Sophie de giraf rammelaar zachte maracas in geschenkdoosje is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 2 jaar. 

De Sophie de giraf rammelaar zachte maracas in geschenkdoosje is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Sophie de giraf rammelaar zachte maracas in geschenkdoosje weegt slechts 0.13 kg.

De Sophie de giraf rammelaar zachte maracas in geschenkdoosje is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Kunststof.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Sophie de giraf rammelaar zachte maracas in geschenkdoosje: Bevat speelgoed. Toezicht door volwassenen aanbevolen.. 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden