Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. Baby Waterspeelmat Opblaasbare Watermat Speelmat Kraamcadeau Speelkleed Baby Speelgoed Ingepakt als cadeau

Baby Waterspeelmat Opblaasbare Watermat Speelmat Kraamcadeau Speelkleed Baby Speelgoed Ingepakt als cadeau

5/5
Specificaties Baby Waterspeelmat Opblaasbare Watermat Speelmat Kraamcadeau Speelkleed Baby Speelgoed Ingepakt als cadeau

Merk

Aanbevolen maximale leeftijd

4 jaar

Gewicht

0.31 kg

Materiaal

PVC

Veiligheidswaarschuwingen

Niet geschikt voor kinderen onder (0) jaar. Voor gebruik onder toezicht van volwassenen.

Omschrijving van de Baby Waterspeelmat Opblaasbare Watermat Speelmat Kraamcadeau Speelkleed Baby Speelgoed Ingepakt als cadeau

Onze baby waterspeelmat is de perfecte keuze voor ouders die op zoek zijn naar een veilig en vermakelijk speelgoed voor hun kleintjes. Met zijn opblaasbare ontwerp biedt deze watermat een unieke speelervaring voor baby's. Het is een geweldig cadeau voor kraamcadeaus of bij babyshowers. Deze speelmat is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat geen water lekt en vrij is van schadelijke BPA-stoffen. Dit zorgt ervoor dat ouders zich geen zorgen hoeven te maken over de veiligheid van hun kinderen tijdens het spelen. Bovendien heeft de mat een CE-markering, wat betekent dat het voldoet aan de strenge Europese normen en keuringen. Dankzij de kleurrijke afbeeldingen en het interessante ontwerp zal deze waterspeelmat de zintuigen van uw baby stimuleren en hun nieuwsgierigheid wekken. Ze kunnen genieten van spetteren en spelen terwijl ze hun motorische vaardigheden ontwikkelen en hun hand-oogcoördinatie verbeteren. Het is een geweldige manier om hun groei en ontwikkeling te stimuleren. Deze baby waterspeelmat wordt geleverd in een mooie verpakking, klaar om cadeau te geven. Het is een praktisch en doordacht cadeau voor nieuwe ouders. Dus waar wacht je nog op? Bestel vandaag nog onze opblaasbare watermat en geef een geweldig cadeau dat zowel ouders als baby's zal verrassen en plezieren.

Veelgestelde vragen over Baby Waterspeelmat Opblaasbare Watermat Speelmat Kraamcadeau Speelkleed Baby Speelgoed Ingepakt als cadeau

De Baby Waterspeelmat Opblaasbare Watermat Speelmat Kraamcadeau Speelkleed Baby Speelgoed Ingepakt als cadeau is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 4 jaar. 

De Baby Waterspeelmat Opblaasbare Watermat Speelmat Kraamcadeau Speelkleed Baby Speelgoed Ingepakt als cadeau is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Baby Waterspeelmat Opblaasbare Watermat Speelmat Kraamcadeau Speelkleed Baby Speelgoed Ingepakt als cadeau weegt slechts 0.31 kg.

De Baby Waterspeelmat Opblaasbare Watermat Speelmat Kraamcadeau Speelkleed Baby Speelgoed Ingepakt als cadeau is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk PVC.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Baby Waterspeelmat Opblaasbare Watermat Speelmat Kraamcadeau Speelkleed Baby Speelgoed Ingepakt als cadeau: Niet geschikt voor kinderen onder (0) jaar. Voor gebruik onder toezicht van volwassenen.. 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden