Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. RX Goods Baby Opblaasbare Waterspeelmat Schildpad Speelgoed Spelen met water Speelkleed Aquamat

RX Goods Baby Opblaasbare Waterspeelmat Schildpad Speelgoed Spelen met water Speelkleed Aquamat

5/5
Specificaties RX Goods Baby Opblaasbare Waterspeelmat Schildpad Speelgoed Spelen met water Speelkleed Aquamat

Merk

Aanbevolen maximale leeftijd

3 jaar

Gewicht

0.43 kg

Materiaal

Kunststof

Veiligheidswaarschuwingen

Uitsluitend voor huishoudelijk gebruik. | Bevat speelgoed. Toezicht door volwassenen aanbevolen.

Omschrijving van de RX Goods Baby Opblaasbare Waterspeelmat Schildpad Speelgoed Spelen met water Speelkleed Aquamat

De RX Goods Baby Opblaasbare Waterspeelmat Schildpad Speelgoed Spelen met water Speelkleed Aquamat is een fantastisch product dat niet alleen voor vermaak zorgt, maar ook educatieve voordelen biedt voor je pasgeboren baby. Deze opblaasbare speelmat is speciaal ontworpen om je baby te laten genieten van waterpret terwijl hij of zij tegelijkertijd nieuwe vaardigheden ontwikkelt. De schildpadvormige speelmat is gemaakt van duurzaam materiaal dat veilig is voor je baby. Het is gemakkelijk op te blazen en kan worden gevuld met water, waardoor je baby een verfrissende en stimulerende omgeving krijgt om in te spelen. De heldere kleuren en schattige ontwerpen op de mat zullen de aandacht van je baby trekken en zijn of haar zintuigen prikkelen. Naast het bieden van speelplezier, heeft deze waterspeelmat ook educatieve voordelen. Je baby kan leren over verschillende vormen en kleuren terwijl hij of zij het water in de mat ontdekt. De mat heeft ook zachte speeltjes die je baby kan aanraken en vasthouden, wat de fijne motoriek en hand-oog coördinatie stimuleert. Bovendien helpt het spelen met water op de mat je baby om zijn of haar zintuigen te ontwikkelen en te verkennen. De RX Goods Baby Opblaasbare Waterspeelmat Schildpad Speelgoed Spelen met water Speelkleed Aquamat is een geweldig cadeau voor nieuwe ouders of een leuke toevoeging aan de speeltijd van je baby.

Veelgestelde vragen over RX Goods Baby Opblaasbare Waterspeelmat Schildpad Speelgoed Spelen met water Speelkleed Aquamat

De RX Goods Baby Opblaasbare Waterspeelmat Schildpad Speelgoed Spelen met water Speelkleed Aquamat is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 3 jaar. 

De RX Goods Baby Opblaasbare Waterspeelmat Schildpad Speelgoed Spelen met water Speelkleed Aquamat is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze RX Goods Baby Opblaasbare Waterspeelmat Schildpad Speelgoed Spelen met water Speelkleed Aquamat weegt slechts 0.43 kg.

De RX Goods Baby Opblaasbare Waterspeelmat Schildpad Speelgoed Spelen met water Speelkleed Aquamat is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Kunststof.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij RX Goods Baby Opblaasbare Waterspeelmat Schildpad Speelgoed Spelen met water Speelkleed Aquamat: Uitsluitend voor huishoudelijk gebruik. | Bevat speelgoed. Toezicht door volwassenen aanbevolen.. 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden