Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. Bitey Bijtring Beer Siliconen Babyblauw Baby BPA-vrij

Bitey Bijtring Beer Siliconen Babyblauw Baby BPA-vrij

5/5
Specificaties Bitey Bijtring Beer Siliconen Babyblauw Baby BPA-vrij

Merk

Bitey

Aanbevolen maximale leeftijd

3 jaar

Gewicht

Materiaal

Siliconen

Veiligheidswaarschuwingen

Omschrijving van de Bitey Bijtring Beer Siliconen Babyblauw Baby BPA-vrij

De Bitey Bijtring Beer is de perfecte metgezel voor jouw kleintje tijdens het doorkomen van de tandjes. Deze bijtring is gemaakt van hoogwaardig siliconenmateriaal, dat niet alleen zacht is voor het gevoelige tandvlees van je baby, maar ook volledig vrij is van BPA en andere schadelijke stoffen. Je kunt dus met een gerust hart je kleintje laten kauwen en bijten op deze bijtring. Het ontwerp van de Bitey Bijtring Beer is speciaal gemaakt voor kleine handjes. De vrolijke beer zorgt ervoor dat je baby de bijtring gemakkelijk kan vastpakken en vasthouden. Hierdoor kan je kleintje zelfstandig de pijn en irritatie van doorkomende tandjes verlichten. Daarnaast is de bijtring ook zeer eenvoudig schoon te maken en te onderhouden. Je kunt hem gewoon afspoelen onder de kraan of in de vaatwasser plaatsen. Met de Bitey Bijtring Beer bied je je baby niet alleen verlichting, maar ook plezier tijdens het doorkomen van de tandjes. Het babyblauwe kleur en het schattige ontwerp van de beer zullen je kleintje zeker aanspreken. Al met al is de Bitey Bijtring Beer een onmisbaar item voor ouders van baby's in de tandjesfase. Geef je kleintje het comfort en de verlichting die hij verdient met deze veilige en praktische bijtring!

Veelgestelde vragen over Bitey Bijtring Beer Siliconen Babyblauw Baby BPA-vrij

De Bitey Bijtring Beer Siliconen Babyblauw Baby BPA-vrij is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 3 jaar. 

De Bitey Bijtring Beer Siliconen Babyblauw Baby BPA-vrij is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Bitey Bijtring Beer Siliconen Babyblauw Baby BPA-vrij weegt slechts .

De Bitey Bijtring Beer Siliconen Babyblauw Baby BPA-vrij is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Siliconen.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Bitey Bijtring Beer Siliconen Babyblauw Baby BPA-vrij: . 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden