Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. MIRO Babygym Leeuw 3 In 1 Baby Speelmat + Ballenbak 0 Tot 2 Jaar Fairchild

MIRO Babygym Leeuw 3 In 1 Baby Speelmat + Ballenbak 0 Tot 2 Jaar Fairchild

5/5
Specificaties MIRO Babygym Leeuw 3 In 1 Baby Speelmat + Ballenbak 0 Tot 2 Jaar Fairchild

Merk

Fairchild

Aanbevolen maximale leeftijd

2 jaar

Gewicht

1.40 kg

Materiaal

Stof

Veiligheidswaarschuwingen

Gebruiken onder direct toezicht van een volwassene.

Omschrijving van de MIRO Babygym Leeuw 3 In 1 Baby Speelmat + Ballenbak 0 Tot 2 Jaar Fairchild

De MIRO Babygym Leeuw 3 In 1 Baby Speelmat + Ballenbak is de perfecte speelmat voor jouw kleintje! Met deze speelmat vol speelplezier zal je kind zich nooit meer vervelen. Het unieke ontwerp bevat niet alleen leuke hangende diertjes en ballenbakballen, maar ook een geanimeerde speelmat. Dit zorgt voor eindeloos vermaak en stimuleert tegelijkertijd de visuele en motorische ontwikkeling van je baby. Deze speelmat is geschikt voor kinderen van 0 tot 2 jaar en biedt drie verschillende speelstanden. Je kleintje kan zich vermaken met het ontdekken van de hangende diertjes, het spelen met de ballenbakballen of het verkennen van de geanimeerde speelmat. Door het gebruik van felle kleuren en vrolijke geluiden wordt de zintuiglijke ontwikkeling van je baby gestimuleerd. Daarnaast is deze speelmat ook nog eens erg praktisch. Hij kan gemakkelijk worden opgevouwen en opgeborgen wanneer hij niet in gebruik is. De speelmat is gemaakt van duurzaam materiaal en is eenvoudig schoon te maken. Zo kan je kleintje altijd genieten van een schone en veilige speelomgeving. Kies voor de MIRO Babygym Leeuw 3 In 1 Baby Speelmat + Ballenbak en geef je kindje de ideale speelervaring!

Veelgestelde vragen over MIRO Babygym Leeuw 3 In 1 Baby Speelmat + Ballenbak 0 Tot 2 Jaar Fairchild

De MIRO Babygym Leeuw 3 In 1 Baby Speelmat + Ballenbak 0 Tot 2 Jaar Fairchild is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 2 jaar. 

De MIRO Babygym Leeuw 3 In 1 Baby Speelmat + Ballenbak 0 Tot 2 Jaar Fairchild is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze MIRO Babygym Leeuw 3 In 1 Baby Speelmat + Ballenbak 0 Tot 2 Jaar Fairchild weegt slechts 1.40 kg.

De MIRO Babygym Leeuw 3 In 1 Baby Speelmat + Ballenbak 0 Tot 2 Jaar Fairchild is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Stof.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij MIRO Babygym Leeuw 3 In 1 Baby Speelmat + Ballenbak 0 Tot 2 Jaar Fairchild: Gebruiken onder direct toezicht van een volwassene.. 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden