Zoeken
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. Nûby IcyBite Koelbijtsleutels Roze 3m

Nûby IcyBite Koelbijtsleutels Roze 3m

5/5
Specificaties Nûby IcyBite Koelbijtsleutels Roze 3m

Merk

Nûby

Aanbevolen maximale leeftijd

2 jaar

Gewicht

0.11 kg

Materiaal

Kunststof

Veiligheidswaarschuwingen

Omschrijving van de Nûby IcyBite Koelbijtsleutels Roze 3m

De Nûby IcyBite Koelbijtsleutels in de kleur roze zijn niet alleen een leuke toevoeging aan de speelgoedcollectie van je baby, maar ze bieden ook verkoeling tijdens het doorkomen van de tandjes. Deze bijtsleutels zijn speciaal ontworpen om gemakkelijk vast te houden door kleine handjes en hebben een zachte textuur die de lippen en tong van je baby stimuleert. Wat deze koelbijtsleutels echt uniek maakt, is de PûrICE™-gel. Deze gel zorgt voor een langdurige verkoeling, veel langer dan een traditionele bijtring gevuld met water. Je hoeft de bijtfiguur alleen maar in de koelkast te leggen om ervoor te zorgen dat hij lekker koel blijft. Let op, plaats de bijtfiguur niet in het vriesvak, om bevriezing te voorkomen. Niet alleen bieden de Nûby IcyBite Koelbijtsleutels verkoeling en stimuleren ze de mondgezondheid van je baby, maar ze dragen ook bij aan de ontwikkeling van de motoriek. De verschillende vormen en kleuren van de sleutels zorgen ervoor dat je baby zijn of haar hand-oogcoördinatie en grijpvaardigheid kan oefenen. Deze koelbijtsleutels zijn geschikt voor baby's vanaf 3 maanden oud en zijn een geweldige aanvulling op de verzorgingsroutine van je kleintje.

Veelgestelde vragen over Nûby IcyBite Koelbijtsleutels Roze 3m

De Nûby IcyBite Koelbijtsleutels Roze 3m is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 2 jaar. 

De Nûby IcyBite Koelbijtsleutels Roze 3m is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Nûby IcyBite Koelbijtsleutels Roze 3m weegt slechts 0.11 kg.

De Nûby IcyBite Koelbijtsleutels Roze 3m is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Kunststof.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Nûby IcyBite Koelbijtsleutels Roze 3m: . 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden