Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. SoftSteps Houten Baby Rammelaar met Ring - Handgemaakt Uniseks Cadeau

SoftSteps Houten Baby Rammelaar met Ring - Handgemaakt Uniseks Cadeau

5/5
Specificaties SoftSteps Houten Baby Rammelaar met Ring - Handgemaakt Uniseks Cadeau

Merk

SoftSteps

Aanbevolen maximale leeftijd

5 jaar

Gewicht

0.03 kg

Materiaal

Hout, Biologisch katoen

Veiligheidswaarschuwingen

Dit speelgoed biedt geen bescherming.

Omschrijving van de SoftSteps Houten Baby Rammelaar met Ring - Handgemaakt Uniseks Cadeau

Ontdek de betoverende wereld van de SoftSteps Houten Baby Rammelaar met Ring. Deze prachtig handgemaakte rammelaar is een uniseks cadeau dat zowel ouders als baby's zal bekoren. Het schattige gehaakte konijnen design maakt dit speeltje een ware eyecatcher. De combinatie van hout en katoen zorgt voor een unieke textuur en stimuleert de zintuigen van je kleintje. De zachte houten ring is perfect voor kleine handjes om vast te pakken en te schudden, terwijl de gehaakte konijnenoren een aangenaam gevoel geven bij het aanraken. Naast het bieden van speelplezier, biedt deze rammelaar ook verlichting bij doorkomende tandjes. Het houten materiaal is stevig en veilig voor je baby om op te bijten en te sabbelen. Dit maakt het een must-have accessoire voor ouders die op zoek zijn naar een natuurlijk alternatief voor plastic bijtringen. Of je nu op zoek bent naar een uniek kraamcadeau of gewoon je eigen baby wilt verwennen, de SoftSteps Houten Baby Rammelaar met Ring is de perfecte keuze. Laat je kleintje genieten van de magie van dit handgemaakte speeltje en zie hoe hun zintuigen tot leven komen.

Veelgestelde vragen over SoftSteps Houten Baby Rammelaar met Ring - Handgemaakt Uniseks Cadeau

De SoftSteps Houten Baby Rammelaar met Ring - Handgemaakt Uniseks Cadeau is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 5 jaar. 

De SoftSteps Houten Baby Rammelaar met Ring - Handgemaakt Uniseks Cadeau is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze SoftSteps Houten Baby Rammelaar met Ring - Handgemaakt Uniseks Cadeau weegt slechts 0.03 kg.

De SoftSteps Houten Baby Rammelaar met Ring - Handgemaakt Uniseks Cadeau is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Hout, Biologisch katoen.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij SoftSteps Houten Baby Rammelaar met Ring - Handgemaakt Uniseks Cadeau: Dit speelgoed biedt geen bescherming.. 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden