Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. Fly Lab Babygym Speelgym Speelmat Roze

Fly Lab Babygym Speelgym Speelmat Roze

5/5
Specificaties Fly Lab Babygym Speelgym Speelmat Roze

Merk

Fly Lab

Aanbevolen maximale leeftijd

1 jaar

Gewicht

1 kg

Materiaal

Veiligheidswaarschuwingen

Omschrijving van de Fly Lab Babygym Speelgym Speelmat Roze

De Fly Lab Babygym Speelgym Speelmat in de kleur roze is een must-have voor elke ouder. Deze speelmat is niet alleen superzacht en comfortabel, maar zorgt er ook voor dat je kleintje zich optimaal kan ontwikkelen. Wat deze speelgym echt uniek maakt, is dat de speelgoedpalen afneembaar zijn. Dit betekent dat je de speelmat ook los kunt gebruiken, mocht je dat willen. Zo kan je kleintje lekker op de zachte ondergrond liggen en spelen, zonder afleiding van de speelgoedpalen. Daarnaast is deze speelgym uitgerust met een diversiteit aan klein speelgoed. Van vrolijke knuffels tot kleurrijke rammelaars, deze speelgym prikkelt de zintuigen van je kindje en stimuleert zo zijn of haar vaardigheden. Je kleintje zal al snel zijn of haar eerste mijlpalen bereiken en volop genieten van het speelplezier dat deze speelmat biedt. Kortom, de Fly Lab Babygym Speelgym Speelmat in het roze is niet alleen een praktisch en comfortabel product, maar ook een geweldige manier om je kleintje te laten ontdekken en groeien. Bestel deze speelmat vandaag nog en geef je kindje een speelervaring waar hij of zij dol op zal zijn!

Veelgestelde vragen over Fly Lab Babygym Speelgym Speelmat Roze

De Fly Lab Babygym Speelgym Speelmat Roze is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 1 jaar. 

De Fly Lab Babygym Speelgym Speelmat Roze is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Fly Lab Babygym Speelgym Speelmat Roze weegt slechts 1 kg.

De Fly Lab Babygym Speelgym Speelmat Roze is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk .

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Fly Lab Babygym Speelgym Speelmat Roze: . 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden