Zoeken
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. VTech Baby Mijn Leeuwenvriendje Luca Educatief Babyspeelgoed Cijfers, Tellen en Kleuren Van 6 tot 36 Maanden

VTech Baby Mijn Leeuwenvriendje Luca Educatief Babyspeelgoed Cijfers, Tellen en Kleuren Van 6 tot 36 Maanden

5/5
Specificaties VTech Baby Mijn Leeuwenvriendje Luca Educatief Babyspeelgoed Cijfers, Tellen en Kleuren Van 6 tot 36 Maanden

Merk

VTech

Aanbevolen maximale leeftijd

36 maand

Gewicht

0.44 kg

Materiaal

Kunststof

Veiligheidswaarschuwingen

Bevat speelgoed. Toezicht door volwassenen aanbevolen.

Omschrijving van de VTech Baby Mijn Leeuwenvriendje Luca Educatief Babyspeelgoed Cijfers, Tellen en Kleuren Van 6 tot 36 Maanden

De VTech Baby Mijn Leeuwenvriendje Luca is het perfecte educatieve speelgoed voor baby's tussen de 6 en 36 maanden oud. Dit schattige leeuwtje biedt twee verschillende speelstanden: dag en nacht. Tijdens de dag-speelstand kunnen kleintjes op de knipperende buik-toets drukken en kennismaken met cijfers, leren tellen, ontdekken verschillende kleuren, vormen en zelfs dierengeluiden. Het leeuwtje reageert vrolijk op alle interacties van het kind, waardoor de speelervaring nog leuker wordt. Voor de nacht-speelstand heeft het leeuwtje rustgevende melodietjes en lichtjes die van kleur veranderen. Dit zorgt voor een kalmerende en ontspannende omgeving, waardoor kleintjes heerlijk in slaap kunnen vallen. De zachte stof en de kleurrijke, knisperende manen van het leeuwtje stimuleren de tastzin van de baby, terwijl ze genieten van de verschillende speel- en slaapmodi. Bovendien is het leeuwtje eenvoudig schoon te maken. Het elektronische onderdeel kan worden verwijderd, zodat het leeuwtje met een handwas gereinigd kan worden. Met de VTech Baby Mijn Leeuwenvriendje Luca kunnen baby's overdag lekker spelen en in de nacht heerlijk wegdromen. Een geweldig speelgoed dat de ontwikkeling van je baby stimuleert en zorgt voor urenlang speelplezier.

Veelgestelde vragen over VTech Baby Mijn Leeuwenvriendje Luca Educatief Babyspeelgoed Cijfers, Tellen en Kleuren Van 6 tot 36 Maanden

De VTech Baby Mijn Leeuwenvriendje Luca Educatief Babyspeelgoed Cijfers, Tellen en Kleuren Van 6 tot 36 Maanden is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 36 maand. 

De VTech Baby Mijn Leeuwenvriendje Luca Educatief Babyspeelgoed Cijfers, Tellen en Kleuren Van 6 tot 36 Maanden is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze VTech Baby Mijn Leeuwenvriendje Luca Educatief Babyspeelgoed Cijfers, Tellen en Kleuren Van 6 tot 36 Maanden weegt slechts 0.44 kg.

De VTech Baby Mijn Leeuwenvriendje Luca Educatief Babyspeelgoed Cijfers, Tellen en Kleuren Van 6 tot 36 Maanden is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Kunststof.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij VTech Baby Mijn Leeuwenvriendje Luca Educatief Babyspeelgoed Cijfers, Tellen en Kleuren Van 6 tot 36 Maanden: Bevat speelgoed. Toezicht door volwassenen aanbevolen.. 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden