Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. VTech Dierenvriendjes Snoozy de Luiaard Interactieve Knuffel Rustgevende Melodietjes 0 tot 36 maanden

VTech Dierenvriendjes Snoozy de Luiaard Interactieve Knuffel Rustgevende Melodietjes 0 tot 36 maanden

5/5
Specificaties VTech Dierenvriendjes Snoozy de Luiaard Interactieve Knuffel Rustgevende Melodietjes 0 tot 36 maanden

Merk

VTech

Aanbevolen maximale leeftijd

36 maand

Gewicht

0.76 kg

Materiaal

Kunststof

Veiligheidswaarschuwingen

Omschrijving van de VTech Dierenvriendjes Snoozy de Luiaard Interactieve Knuffel Rustgevende Melodietjes 0 tot 36 maanden

Beleef een magische bedtijdervaring met de VTech Dierenvriendjes Snoozy de Luiaard Interactieve Knuffel! Druk op de kleurrijke toetsen en laat je betoveren door de lieve bedtijdverhaaltjes, gezongen liedjes en rustgevende melodietjes die uit deze knuffel klinken. Maar dat is niet alles! Terwijl je luistert, zie je het hoofdje van Snoozy zachtjes op en neer bewegen, als een geruststellend gebaar dat je helpt ontspannen en in slaap te vallen. Deze interactieve knuffel is speciaal ontworpen voor kinderen van 0 tot 36 maanden en biedt een scala aan mogelijkheden om de zintuigen te stimuleren en een gevoel van comfort te creëren. Met de handige tijdklokschakelaar kun je de speeltijd instellen op 30 of 45 minuten, zodat je kindje kan genieten van de lieve reacties van Snoozy terwijl hij of zij langzaam in slaap valt. En alsof dat nog niet genoeg is, heeft deze schattige luiaard ook een lichtje dat zorgt voor een zachte gloed, waardoor het de ideale metgezel is om je kindje in een rustige en ontspannen sfeer te laten wegdromen. Met de VTech Dierenvriendjes Snoozy de Luiaard Interactieve Knuffel creëer je een betoverende bedtijdritueel vol liefde en kalmerende melodieën. Laat je kindje genieten van de rustgevende geluiden en bewegingen van Snoozy en geef ze.

Veelgestelde vragen over VTech Dierenvriendjes Snoozy de Luiaard Interactieve Knuffel Rustgevende Melodietjes 0 tot 36 maanden

De VTech Dierenvriendjes Snoozy de Luiaard Interactieve Knuffel Rustgevende Melodietjes 0 tot 36 maanden is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 36 maand. 

De VTech Dierenvriendjes Snoozy de Luiaard Interactieve Knuffel Rustgevende Melodietjes 0 tot 36 maanden is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze VTech Dierenvriendjes Snoozy de Luiaard Interactieve Knuffel Rustgevende Melodietjes 0 tot 36 maanden weegt slechts 0.76 kg.

De VTech Dierenvriendjes Snoozy de Luiaard Interactieve Knuffel Rustgevende Melodietjes 0 tot 36 maanden is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Kunststof.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij VTech Dierenvriendjes Snoozy de Luiaard Interactieve Knuffel Rustgevende Melodietjes 0 tot 36 maanden: . 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden