Search
Close this search box.
  1. kraamcadeau
  2. Klorofil speelset de School

Klorofil speelset de School

5/5
Specificaties Klorofil speelset de School

Merk

Klorofil

Aanbevolen maximale leeftijd

5 jaar

Gewicht

1.97 kg

Materiaal

Plastic

Veiligheidswaarschuwingen

Niet geschikt voor kinderen onder (0) jaar. Voor gebruik onder toezicht van volwassenen.

Omschrijving van de Klorofil speelset de School

De Klorofil speelset de School is een speelset vol avontuur en verassende activiteiten. Deze speelset neemt kinderen mee naar een kleurrijke wereld waarin ze hun fantasie de vrije loop kunnen laten. Met de Klorofil speelset de School kunnen kinderen genieten van eindeloos speelplezier. De set is voorzien van een lift die echt op en neer kan bewegen, een glijbaan om vanaf te suizen, een draaimolen om rondjes in te draaien en zelfs een klaslokaal dat kan veranderen in een bibliotheek. Maar dat is nog niet alles! De rustruimte in deze speelset licht op zodra er een karakter op wordt gezet, waardoor kinderen nog meer betrokken worden bij het spel. Daarnaast bevat de Klorofil speelset de School ook een fietsenstalling waar de driewieler kan worden geplaatst. Maar het wordt pas echt magisch wanneer je op de knop drukt en de driewieler automatisch wegrijdt! Met deze speelset worden kinderen gestimuleerd om hun verbeelding te gebruiken en creatieve verhalen te bedenken. De Klorofil speelset de School is een geweldige toevoeging aan elke speelkamer en zal zeker voor urenlang speelplezier zorgen.

Veelgestelde vragen over Klorofil speelset de School

De Klorofil speelset de School is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 5 jaar. 

De Klorofil speelset de School is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Klorofil speelset de School weegt slechts 1.97 kg.

De Klorofil speelset de School is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Plastic.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Klorofil speelset de School: Niet geschikt voor kinderen onder (0) jaar. Voor gebruik onder toezicht van volwassenen.. 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden