Zoeken
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. Petite Amélie ® Babygym Hout inc. 3 Speeltjes Stevige Veilige constructie Stimuleer de Zintuigen van je Baby

Petite Amélie ® Babygym Hout inc. 3 Speeltjes Stevige Veilige constructie Stimuleer de Zintuigen van je Baby

5/5
Specificaties Petite Amélie ® Babygym Hout inc. 3 Speeltjes Stevige Veilige constructie Stimuleer de Zintuigen van je Baby

Merk

Petite Amelie

Aanbevolen maximale leeftijd

1 jaar

Gewicht

Materiaal

Hout

Veiligheidswaarschuwingen

Omschrijving van de Petite Amélie ® Babygym Hout inc. 3 Speeltjes Stevige Veilige constructie Stimuleer de Zintuigen van je Baby

De Petite Amélie ® Babygym Hout is een must-have voor elke ouder die op zoek is naar een veilige en stimulerende speelomgeving voor hun baby. Deze babygym is gemaakt van hoogwaardig hout en zorgt ervoor dat je baby veilig kan spelen en ontdekken. De babygym kan eenvoudig worden geplaatst op een speelkleed of in de box, waardoor je baby alle ruimte heeft om te bewegen en te ontdekken. De stevige constructie zorgt ervoor dat de babygym stabiel blijft staan, zelfs als je baby er enthousiast tegenaan trappelt. De babygym wordt geleverd met drie schattige speeltjes: een zachte wolk, een lieve vos en een vrolijke boom. Elk speeltje maakt een ander geluid, waardoor de zintuigen van je baby worden gestimuleerd. Door te rammelen, te grijpen en te kijken naar de kleurrijke speeltjes, zal je baby al snel zijn motorische vaardigheden ontwikkelen. Met de Petite Amélie ® Babygym Hout creëer je niet alleen een veilige speelomgeving voor je baby, maar stimuleer je ook zijn zintuigen en motorische vaardigheden. Laat je baby genieten van het ontdekken van de verschillende geluiden en texturen terwijl hij speelt met de schattige speeltjes. Deze babygym is een echte eyecatcher in de kinderkamer en zal zeker de aandacht trekken van zowel ouders als baby's.

Veelgestelde vragen over Petite Amélie ® Babygym Hout inc. 3 Speeltjes Stevige Veilige constructie Stimuleer de Zintuigen van je Baby

De Petite Amélie ® Babygym Hout inc. 3 Speeltjes Stevige Veilige constructie Stimuleer de Zintuigen van je Baby is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 1 jaar. 

De Petite Amélie ® Babygym Hout inc. 3 Speeltjes Stevige Veilige constructie Stimuleer de Zintuigen van je Baby is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Petite Amélie ® Babygym Hout inc. 3 Speeltjes Stevige Veilige constructie Stimuleer de Zintuigen van je Baby weegt slechts .

De Petite Amélie ® Babygym Hout inc. 3 Speeltjes Stevige Veilige constructie Stimuleer de Zintuigen van je Baby is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Hout.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Petite Amélie ® Babygym Hout inc. 3 Speeltjes Stevige Veilige constructie Stimuleer de Zintuigen van je Baby: . 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden