Zoeken
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. Frummel Waterspeelmat Baby Watermat Speelkleed Opblaasbaar Waterspeelgoed Baby Kraamcadeau Octopus

Frummel Waterspeelmat Baby Watermat Speelkleed Opblaasbaar Waterspeelgoed Baby Kraamcadeau Octopus

5/5
Specificaties Frummel Waterspeelmat Baby Watermat Speelkleed Opblaasbaar Waterspeelgoed Baby Kraamcadeau Octopus

Merk

Aanbevolen maximale leeftijd

6 jaar

Gewicht

0.30 kg

Materiaal

PVC

Veiligheidswaarschuwingen

Gebruiken onder direct toezicht van een volwassene. | Niet geschikt voor kinderen onder (0) jaar. Voor gebruik onder toezicht van volwassenen.

Omschrijving van de Frummel Waterspeelmat Baby Watermat Speelkleed Opblaasbaar Waterspeelgoed Baby Kraamcadeau Octopus

De Frummel Waterspeelmat is een revolutionair speelgoed dat speciaal ontworpen is om de zintuiglijke ontwikkeling en motorische vaardigheden van baby's en peuters te stimuleren. Met deze opblaasbare waterspeelmat kunnen kinderen van 3 tot 18 maanden oud genieten van een unieke en interactieve speelervaring. De waterspeelmat is voorzien van een schattige octopus die de aandacht van je kleintje zal trekken. De kleurrijke voorwerpen binnenin de mat drijven vrolijk rond terwijl het water beweegt, waardoor je baby gestimuleerd wordt om te grijpen en te spelen. Dit helpt bij het ontwikkelen van de hand-oog coördinatie en fijne motoriek. Daarnaast biedt de waterspeelmat ook verkoeling tijdens warme zomerdagen. Vul de mat eenvoudigweg met water en je kleintje kan lekker spetteren en spelen. Het opblaasbare ontwerp zorgt ervoor dat de mat stevig blijft, zelfs als je baby erop kruipt of erop tikt. Dit maakt het een ideaal kraamcadeau voor nieuwe ouders die op zoek zijn naar een speelgoed dat niet alleen leuk, maar ook educatief is.

Veelgestelde vragen over Frummel Waterspeelmat Baby Watermat Speelkleed Opblaasbaar Waterspeelgoed Baby Kraamcadeau Octopus

De Frummel Waterspeelmat Baby Watermat Speelkleed Opblaasbaar Waterspeelgoed Baby Kraamcadeau Octopus is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 6 jaar. 

De Frummel Waterspeelmat Baby Watermat Speelkleed Opblaasbaar Waterspeelgoed Baby Kraamcadeau Octopus is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Frummel Waterspeelmat Baby Watermat Speelkleed Opblaasbaar Waterspeelgoed Baby Kraamcadeau Octopus weegt slechts 0.30 kg.

De Frummel Waterspeelmat Baby Watermat Speelkleed Opblaasbaar Waterspeelgoed Baby Kraamcadeau Octopus is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk PVC.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Frummel Waterspeelmat Baby Watermat Speelkleed Opblaasbaar Waterspeelgoed Baby Kraamcadeau Octopus: Gebruiken onder direct toezicht van een volwassene. | Niet geschikt voor kinderen onder (0) jaar. Voor gebruik onder toezicht van volwassenen.. 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden