Zoeken
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. Little Dutch Hengelspel FSC Hengelspel

Little Dutch Hengelspel FSC Hengelspel

5/5
Specificaties Little Dutch Hengelspel FSC Hengelspel

Merk

Little Dutch

Aanbevolen maximale leeftijd

3 jaar

Gewicht

622 g

Materiaal

Karton

Veiligheidswaarschuwingen

Omschrijving van de Little Dutch Hengelspel FSC Hengelspel

Met het Little Dutch Hengelspel FSC Hengelspel kunnen kinderen de meeste onderwaterdieren vangen en een geweldige tijd beleven! Het spel daagt de kinderen uit om hun fijne motoriek en concentratievermogen te gebruiken terwijl ze proberen de houten onderwaterdieren te vangen. Maar let op, je moet oppassen dat je niet per ongeluk de oude schoen aan je hengel krijgt! Wat dit hengelspel echt bijzonder maakt, is dat het spelniveau kan worden aangepast aan de leeftijd van de spelers. Dit betekent dat zowel jongere als oudere kinderen er veel plezier aan kunnen beleven. De kleintjes kunnen beginnen met het vangen van de dieren zonder al te veel obstakels, terwijl oudere kinderen kunnen genieten van een grotere uitdaging door bijvoorbeeld een timer toe te voegen. De houten onderwaterdieren en het kartonnen aquarium zorgen voor een duurzaam en milieuvriendelijk speelgoed. Dit hengelspel is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar, waardoor het perfect is voor peuters en kleuters om hun motorische vaardigheden te ontwikkelen terwijl ze plezier hebben. Laat je kinderen de onderwaterwereld ontdekken en geniet samen van eindeloos speelplezier met het Little Dutch Hengelspel FSC Hengelspel!

Veelgestelde vragen over Little Dutch Hengelspel FSC Hengelspel

De Little Dutch Hengelspel FSC Hengelspel is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 3 jaar. 

De Little Dutch Hengelspel FSC Hengelspel is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Little Dutch Hengelspel FSC Hengelspel weegt slechts 622 g.

De Little Dutch Hengelspel FSC Hengelspel is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Karton.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Little Dutch Hengelspel FSC Hengelspel: . 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden