Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. Hape Tuimelaar Pinguïn 12,5 Cm

Hape Tuimelaar Pinguïn 12,5 Cm

5/5
Specificaties Hape Tuimelaar Pinguïn 12,5 Cm

Merk

Hape

Aanbevolen maximale leeftijd

4 jaar

Gewicht

0.40 kg

Materiaal

Hout

Veiligheidswaarschuwingen

Omschrijving van de Hape Tuimelaar Pinguïn 12,5 Cm

De Hape Tuimelaar Pinguïn is een schattig en interactief speelgoed dat uw kind zal aanmoedigen om geluid te ontdekken. Met een lengte van 12,5 cm is deze wiebelende pinguïn perfect formaat voor kleine handjes om vast te pakken en te duwen. Wanneer uw kind de pinguïn duwt, zal hij vrolijk beginnen te wiebelen en zijn rustgevende, rinkelende geluid laten horen. Dit zal niet alleen de zintuigen van uw kind stimuleren, maar ook zijn motorische vaardigheden verbeteren. Terwijl de pinguïn waggelt, zal uw kind ook genieten van de vrolijke muziek die uit het speelgoed komt. De Hape Tuimelaar Pinguïn is gemaakt van hoogwaardig hout en afgewerkt met kindvriendelijke verf op waterbasis. Het is veilig en duurzaam, waardoor het perfect is voor jonge kinderen om mee te spelen. Dit speelgoed zal niet alleen voor urenlang speelplezier zorgen, maar ook de ontwikkeling van uw kind stimuleren. Ontdek samen met uw kind de wondere wereld van geluid en beweging met de Hape Tuimelaar Pinguïn!

Veelgestelde vragen over Hape Tuimelaar Pinguïn 12,5 Cm

De Hape Tuimelaar Pinguïn 12,5 Cm is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 4 jaar. 

De Hape Tuimelaar Pinguïn 12,5 Cm is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Hape Tuimelaar Pinguïn 12,5 Cm weegt slechts 0.40 kg.

De Hape Tuimelaar Pinguïn 12,5 Cm is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Hout.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Hape Tuimelaar Pinguïn 12,5 Cm: . 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden