Zoeken
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. Playgro Hangspeeltje Clip Clop Paard Activiteitenspeeltje Knuffeldier

Playgro Hangspeeltje Clip Clop Paard Activiteitenspeeltje Knuffeldier

5/5
Specificaties Playgro Hangspeeltje Clip Clop Paard Activiteitenspeeltje Knuffeldier

Merk

Playgro

Aanbevolen maximale leeftijd

4 jaar

Gewicht

0.18 kg

Materiaal

Pluche

Veiligheidswaarschuwingen

Omschrijving van de Playgro Hangspeeltje Clip Clop Paard Activiteitenspeeltje Knuffeldier

Ontmoet Clip Clop, jouw nieuwe activiteitenvriendje voor eindeloos plezier, zowel thuis als onderweg. Dit schattige knuffelpaardje is ontworpen om de zintuigen van je baby te prikkelen en te stimuleren. Met heldere, contrasterende patronen en kleuren bevordert Clip Clop de visuele ontwikkeling van je kleintje. Maar dat is nog niet alles! Het knuffeldier heeft ook satijnen manen, klik-klak ringen en kraakvoeten. Deze verschillende texturen stimuleren de fijne motorische vaardigheden van je baby terwijl hij of zij alles verkent. Het klik-klak geluid en het zachte gekraak zorgen voor extra sensorische prikkels en maken het spelen met Clip Clop nog leuker. Daarnaast is dit leuke speeltje voorzien van een handige clip, zodat je het gemakkelijk kunt bevestigen aan de kinderwagen, autostoel of babygym. Zo kan je kleintje altijd genieten van het gezelschap van Clip Clop, waar je ook naartoe gaat. Met dit activiteitenspeeltje haal je niet alleen een speelkameraadje in huis, maar ook een stimulerend en ontwikkelend speelgoed voor je baby.

Veelgestelde vragen over Playgro Hangspeeltje Clip Clop Paard Activiteitenspeeltje Knuffeldier

De Playgro Hangspeeltje Clip Clop Paard Activiteitenspeeltje Knuffeldier is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 4 jaar. 

De Playgro Hangspeeltje Clip Clop Paard Activiteitenspeeltje Knuffeldier is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Playgro Hangspeeltje Clip Clop Paard Activiteitenspeeltje Knuffeldier weegt slechts 0.18 kg.

De Playgro Hangspeeltje Clip Clop Paard Activiteitenspeeltje Knuffeldier is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Pluche.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Playgro Hangspeeltje Clip Clop Paard Activiteitenspeeltje Knuffeldier: . 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden