Zoeken
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. Playgro Paddellend Badvisje Badspeelgoed Trekspeeltje Clownvis met spartelende vinnen 2 kleuruitvoeringen

Playgro Paddellend Badvisje Badspeelgoed Trekspeeltje Clownvis met spartelende vinnen 2 kleuruitvoeringen

5/5
Specificaties Playgro Paddellend Badvisje Badspeelgoed Trekspeeltje Clownvis met spartelende vinnen 2 kleuruitvoeringen

Merk

Playgro

Aanbevolen maximale leeftijd

48 maand

Gewicht

0.12 kg

Materiaal

Kunststof

Veiligheidswaarschuwingen

Omschrijving van de Playgro Paddellend Badvisje Badspeelgoed Trekspeeltje Clownvis met spartelende vinnen 2 kleuruitvoeringen

Dit innovatieve badspeeltje, genaamd de Playgro Paddellend Badvisje, is perfect om het bad van je kleintje om te toveren tot een magische onderwaterwereld! Met zijn spartelende vinnen en draaiende ballen op zijn rug, zal dit schattige clownvisje zeker de aandacht van je baby trekken. Wind hem eenvoudig op en laat hem zwemmen in het water, terwijl de gekleurde ballen vrolijk ronddraaien. Het trekspeeltje is ontworpen om de zintuiglijke ontwikkeling van je baby te stimuleren. Terwijl de vis rond peddelt in het bad, zal je kleintje gefascineerd zijn door de bewegingen en kleuren. Door aan de staart van de vis te trekken, kan je baby zelf de snelheid en richting bepalen, waardoor de hand-oog coördinatie wordt gestimuleerd. Dit badvisje is verkrijgbaar in 2 verschillende kleuruitvoeringen, zodat je kunt kiezen welke het beste bij de stijl van je kinderkamer past. Maak van het badtijd een speelse en stimulerende ervaring, waarbij je baby plezier heeft en tegelijkertijd zijn visuele waarneming en coördinatievaardigheden ontwikkelt. Het Playgro Paddellend Badvisje is een must-have voor alle ouders die hun kleintje willen laten genieten van een interactieve en educatieve badervaring!

Veelgestelde vragen over Playgro Paddellend Badvisje Badspeelgoed Trekspeeltje Clownvis met spartelende vinnen 2 kleuruitvoeringen

De Playgro Paddellend Badvisje Badspeelgoed Trekspeeltje Clownvis met spartelende vinnen 2 kleuruitvoeringen is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 48 maand. 

De Playgro Paddellend Badvisje Badspeelgoed Trekspeeltje Clownvis met spartelende vinnen 2 kleuruitvoeringen is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Playgro Paddellend Badvisje Badspeelgoed Trekspeeltje Clownvis met spartelende vinnen 2 kleuruitvoeringen weegt slechts 0.12 kg.

De Playgro Paddellend Badvisje Badspeelgoed Trekspeeltje Clownvis met spartelende vinnen 2 kleuruitvoeringen is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Kunststof.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Playgro Paddellend Badvisje Badspeelgoed Trekspeeltje Clownvis met spartelende vinnen 2 kleuruitvoeringen: . 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden