Search
Close this search box.

KidsMe Bijtring Baby Koelbijtring met Ice Gel Dieren Verzachtend Verkoelend voor Tandjespijn

5/5
Specificaties KidsMe Bijtring Baby Koelbijtring met Ice Gel Dieren Verzachtend Verkoelend voor Tandjespijn

Merk

KidsMe

Aanbevolen maximale leeftijd

3 jaar

Gewicht

0.09 kg

Materiaal

Kunststof

Veiligheidswaarschuwingen

Omschrijving van de KidsMe Bijtring Baby Koelbijtring met Ice Gel Dieren Verzachtend Verkoelend voor Tandjespijn

Maak kennis met de verfrissende verlichting van de KidsMe Bijtring Baby Koelbijtring met Ice Gel Dieren. Deze slimme bijtring kan op kamertemperatuur worden gebruikt, maar voor een extra verzachtend effect kun je hem even in de koelkast leggen. De speciale verkoelende gel blijft langdurig koud, veel langer dan bij traditionele bijtringen die gevuld zijn met water. Het assortiment bevat verschillende schattige dierenfiguren die de nieuwsgierigheid van je kleintje zullen prikkelen. Naast het stimuleren van de zintuigen, zal deze koelbijtring ook het pijnlijke tandvlees van je baby kalmeren. Dankzij de unieke textuur en vormgeving kan je kindje de bijtring gemakkelijk vasthouden en gebruiken om de tandjespijn te verlichten. De KidsMe Bijtring Baby Koelbijtring met Ice Gel Dieren is niet alleen praktisch, maar ook veilig en hygiënisch. Hij is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat vrij is van schadelijke stoffen en gemakkelijk schoon te maken is. Bied je kleintje de beste verlichting bij tandjespijn met deze verkoelende bijtring!

Veelgestelde vragen over KidsMe Bijtring Baby Koelbijtring met Ice Gel Dieren Verzachtend Verkoelend voor Tandjespijn

De KidsMe Bijtring Baby Koelbijtring met Ice Gel Dieren Verzachtend Verkoelend voor Tandjespijn is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 3 jaar. 

De KidsMe Bijtring Baby Koelbijtring met Ice Gel Dieren Verzachtend Verkoelend voor Tandjespijn is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze KidsMe Bijtring Baby Koelbijtring met Ice Gel Dieren Verzachtend Verkoelend voor Tandjespijn weegt slechts 0.09 kg.

De KidsMe Bijtring Baby Koelbijtring met Ice Gel Dieren Verzachtend Verkoelend voor Tandjespijn is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Kunststof.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij KidsMe Bijtring Baby Koelbijtring met Ice Gel Dieren Verzachtend Verkoelend voor Tandjespijn: . 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden