Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. Happy Horse Konijn Richie Knuffeldoekje Beige Baby cadeau

Happy Horse Konijn Richie Knuffeldoekje Beige Baby cadeau

5/5
Specificaties Happy Horse Konijn Richie Knuffeldoekje Beige Baby cadeau

Merk

Happy Horse

Aanbevolen maximale leeftijd

4 jaar

Gewicht

0.03 kg

Materiaal

Pluche

Veiligheidswaarschuwingen

Omschrijving van de Happy Horse Konijn Richie Knuffeldoekje Beige Baby cadeau

Dit Happy Horse Konijn Richie knuffeldoekje in de kleur beige is het perfecte cadeau voor baby's. Het knuffeldoekje is gemaakt van zacht materiaal dat zorgt voor een heerlijk comfortabel gevoel. Het konijntje geeft een gevoel van veiligheid en geborgenheid, waardoor jouw kleintje zich altijd op zijn gemak zal voelen. Deze mooie warme beige Richie is een aanvulling op de populaire Richie familie. Met zijn schattige uitstraling en knuffelbaar formaat zal dit konijntje al snel de favoriet worden van jouw kindje. Het knuffeldoekje is niet alleen geschikt om mee te knuffelen, maar kan ook dienen als een troostend vriendje tijdens het slapen. Het zal altijd voor je kindje klaarstaan, zowel overdag als wanneer hij wakker wordt uit zijn dutje. Geef dit Happy Horse Konijn Richie knuffeldoekje als cadeau aan een pasgeboren baby of als kraamcadeau. Het zal zeker gewaardeerd worden door zowel de ouders als de baby zelf. Met dit knuffeldoekje geef je niet alleen een liefdevol en zacht cadeau, maar ook een stukje geborgenheid en comfort. Kies voor de warme beige kleur en voeg dit schattige konijntje toe aan de Richie familie!

Veelgestelde vragen over Happy Horse Konijn Richie Knuffeldoekje Beige Baby cadeau

De Happy Horse Konijn Richie Knuffeldoekje Beige Baby cadeau is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 4 jaar. 

De Happy Horse Konijn Richie Knuffeldoekje Beige Baby cadeau is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Happy Horse Konijn Richie Knuffeldoekje Beige Baby cadeau weegt slechts 0.03 kg.

De Happy Horse Konijn Richie Knuffeldoekje Beige Baby cadeau is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Pluche.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Happy Horse Konijn Richie Knuffeldoekje Beige Baby cadeau: . 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden