Zoeken
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. Imperatoris | Kijk- en Knisperboekje Baby Speelgoed 6 Maanden/0 Jaar Baby Ziet Boekje Eerste Jaar Buggyboekje

Imperatoris | Kijk- en Knisperboekje Baby Speelgoed 6 Maanden/0 Jaar Baby Ziet Boekje Eerste Jaar Buggyboekje

5/5
Specificaties Imperatoris | Kijk- en Knisperboekje Baby Speelgoed 6 Maanden/0 Jaar Baby Ziet Boekje Eerste Jaar Buggyboekje

Merk

Imperatoris

Aanbevolen maximale leeftijd

1 jaar

Gewicht

200 g

Materiaal

67% Polyester, 33% Katoen

Veiligheidswaarschuwingen

Dit speelgoed biedt geen bescherming. | Bevat speelgoed. Toezicht door volwassenen aanbevolen.

Omschrijving van de Imperatoris | Kijk- en Knisperboekje Baby Speelgoed 6 Maanden/0 Jaar Baby Ziet Boekje Eerste Jaar Buggyboekje

Het Imperatoris Kijk- en Knisperboekje is een geweldig speelgoed voor baby's vanaf 6 maanden oud. Dit boekje is speciaal ontworpen om de zintuigen van je kleintje te stimuleren tijdens het eerste jaar van zijn/haar leven. Het buggyboekje heeft een unieke kleurstelling van zwart en wit, wat niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook de ontwikkeling van de ogen bevordert. Dit boekje is niet zomaar een normaal boekje, het heeft een knisperend geluidseffect dat de aandacht van je baby zal trekken. Dit zorgt voor een interactieve speelervaring en stimuleert de tastzin van je kleintje. Daarnaast heeft het boekje ook verschillende texturen om de tastzin verder te ontwikkelen. Het Imperatoris Kijk- en Knisperboekje is gemaakt van zacht en duurzaam materiaal, wat perfect is voor kleine handjes om vast te houden en te verkennen. Het is ook ideaal om aan de buggy te bevestigen, zodat je kleintje zich altijd kan vermaken, waar je ook naartoe gaat. Geef je baby een geweldige sensorische ervaring met het Imperatoris Kijk- en Knisperboekje. Het is niet alleen leuk om mee te spelen, maar ook een waardevol hulpmiddel voor de ontwikkeling van de zintuigen in het eerste jaar van zijn/haar leven.

Veelgestelde vragen over Imperatoris | Kijk- en Knisperboekje Baby Speelgoed 6 Maanden/0 Jaar Baby Ziet Boekje Eerste Jaar Buggyboekje

De Imperatoris | Kijk- en Knisperboekje Baby Speelgoed 6 Maanden/0 Jaar Baby Ziet Boekje Eerste Jaar Buggyboekje is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 1 jaar. 

De Imperatoris | Kijk- en Knisperboekje Baby Speelgoed 6 Maanden/0 Jaar Baby Ziet Boekje Eerste Jaar Buggyboekje is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Imperatoris | Kijk- en Knisperboekje Baby Speelgoed 6 Maanden/0 Jaar Baby Ziet Boekje Eerste Jaar Buggyboekje weegt slechts 200 g.

De Imperatoris | Kijk- en Knisperboekje Baby Speelgoed 6 Maanden/0 Jaar Baby Ziet Boekje Eerste Jaar Buggyboekje is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk 67% Polyester, 33% Katoen.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Imperatoris | Kijk- en Knisperboekje Baby Speelgoed 6 Maanden/0 Jaar Baby Ziet Boekje Eerste Jaar Buggyboekje: Dit speelgoed biedt geen bescherming. | Bevat speelgoed. Toezicht door volwassenen aanbevolen.. 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden