Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. Little Dutch Trilfiguur Sailors Bay

Little Dutch Trilfiguur Sailors Bay

5/5
Specificaties Little Dutch Trilfiguur Sailors Bay

Merk

Little Dutch

Aanbevolen maximale leeftijd

3 jaar

Gewicht

0.10 kg

Materiaal

Polyester

Veiligheidswaarschuwingen

Niet geschikt voor kinderen onder (1) jaar. Voor gebruik onder toezicht van volwassenen.

Omschrijving van de Little Dutch Trilfiguur Sailors Bay

Dit schattige Little Dutch Trilfiguur Sailors Bay is perfect voor avontuurlijke kleintjes! Met zijn stoere zeemeeuwontwerp en speelse texturen, zal dit speeltje zeker de aandacht van je kindje trekken. Wanneer je aan het lijfje van de zeemeeuw trekt, begint hij vrolijk te trillen, wat een heel gek en fascinerend gevoel is voor je kleintje. Het zal hen keer op keer verrassen en uitnodigen om het speeltje opnieuw te ontdekken. Dankzij de handige ring kan je dit trilfiguur gemakkelijk bevestigen aan de box, autostoel of kinderwagen. Zo heb je altijd een leuk speeltje binnen handbereik, waar je ook naartoe gaat. Het zal de nieuwsgierigheid en motorische vaardigheden van je kindje stimuleren, terwijl ze genieten van het verkennen van de verschillende texturen en het vrolijke trillen van de zeemeeuw. Dit speeltje is niet alleen leuk, maar ook veilig en gemaakt van hoogwaardige materialen die geschikt zijn voor de gevoelige huid van je kleintje. Het is een geweldige toevoeging aan de speelcollectie van je kindje en zal zeker veel speelplezier en lachende gezichtjes opleveren!

Veelgestelde vragen over Little Dutch Trilfiguur Sailors Bay

De Little Dutch Trilfiguur Sailors Bay is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 3 jaar. 

De Little Dutch Trilfiguur Sailors Bay is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Little Dutch Trilfiguur Sailors Bay weegt slechts 0.10 kg.

De Little Dutch Trilfiguur Sailors Bay is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Polyester.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Little Dutch Trilfiguur Sailors Bay: Niet geschikt voor kinderen onder (1) jaar. Voor gebruik onder toezicht van volwassenen.. 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden