Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. Sophie de giraf Bijtspeelgoed Award Set

Sophie de giraf Bijtspeelgoed Award Set

5/5
Specificaties Sophie de giraf Bijtspeelgoed Award Set

Merk

Aanbevolen maximale leeftijd

10 jaar

Gewicht

0.18 kg

Materiaal

Rubber

Veiligheidswaarschuwingen

Omschrijving van de Sophie de giraf Bijtspeelgoed Award Set

De Sophie de giraf Bijtspeelgoed Award Set is een prachtige cadeauset die speciaal is ontworpen om tegemoet te komen aan de behoeften van je kleintje. Deze set bestaat uit de geliefde Sophie de giraf en een heerlijk ruikende vanille bijtring. Sophie de giraf is al jarenlang een favoriet bij ouders en baby's over de hele wereld. Haar zachte en flexibele lichaam is perfect voor kleine handjes om vast te pakken en te knijpen. Bovendien is Sophie gemaakt van 100% natuurlijk rubber afkomstig van de Hevea-boom, wat betekent dat ze veilig is om op te kauwen. Haar unieke vorm en textuur stimuleren de zintuigen van je baby en helpen bij het verlichten van de pijn van doorkomende tandjes. Naast Sophie de giraf bevat deze set ook een vanille bijtring. Deze bijtring is gemaakt van duurzaam materiaal en heeft een zachte textuur die ideaal is voor het masseren van het tandvlees van je kleintje. De subtiele vanillegeur zorgt voor extra comfort en maakt het bijten nog aangenamer. Bovendien is de bijtring ergonomisch ontworpen om gemakkelijk vast te houden en te gebruiken, zelfs voor de kleinste handjes. Met de Sophie de giraf Bijtspeelgoed Award Set geef je jouw baby niet alleen een prachtig cadeau, maar ook een veilige en stimulerende speelervaring. Deze set is geschikt voor baby's vanaf 0 maanden en zal zeker een glimlach op het gezicht van je kleint.

Veelgestelde vragen over Sophie de giraf Bijtspeelgoed Award Set

De Sophie de giraf Bijtspeelgoed Award Set is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 10 jaar. 

De Sophie de giraf Bijtspeelgoed Award Set is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Sophie de giraf Bijtspeelgoed Award Set weegt slechts 0.18 kg.

De Sophie de giraf Bijtspeelgoed Award Set is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Rubber.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Sophie de giraf Bijtspeelgoed Award Set: . 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden