Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. Playgro Kinderstoel speeltje met verbeterde zuignap Grijp- en bijtspeelgoed

Playgro Kinderstoel speeltje met verbeterde zuignap Grijp- en bijtspeelgoed

5/5
Specificaties Playgro Kinderstoel speeltje met verbeterde zuignap Grijp- en bijtspeelgoed

Merk

Playgro

Aanbevolen maximale leeftijd

24 maand

Gewicht

0.19 kg

Materiaal

Kunststof

Veiligheidswaarschuwingen

Omschrijving van de Playgro Kinderstoel speeltje met verbeterde zuignap Grijp- en bijtspeelgoed

Dit kinderstoelspeeltje is speciaal ontworpen om de zintuigen van je baby te stimuleren tijdens het eten. Met een verbeterde zuignap kan je het speeltje eenvoudig bevestigen aan het tafelblad van de kinderstoel. De kleurrijke rammelaar, voorzien van een spiegeltje, heeft een perfecte vorm waarmee de baby kan draaien en slingeren, waardoor de grove motoriek wordt gestimuleerd. Daarnaast beschikt het speeltje over klik-klak kralen en zijdezachte lintjes, die de fijne motoriek van de baby stimuleren. Door het gebruik van levendige kleuren en verschillende texturen, zal dit speeltje de aandacht van je kleintje zeker trekken. Het is niet alleen leuk, maar ook educatief. Dit kinderstoelspeeltje is een geweldige aanvulling op de kinderstoel en biedt entertainment en ontwikkeling voor je baby. Of het nu tijdens het eten is of gewoon als speeltje, je kleintje zal zich zeker vermaken. Zorg ervoor dat je kind altijd onder toezicht is tijdens het gebruik van dit speeltje.

Veelgestelde vragen over Playgro Kinderstoel speeltje met verbeterde zuignap Grijp- en bijtspeelgoed

De Playgro Kinderstoel speeltje met verbeterde zuignap Grijp- en bijtspeelgoed is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 24 maand. 

De Playgro Kinderstoel speeltje met verbeterde zuignap Grijp- en bijtspeelgoed is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Playgro Kinderstoel speeltje met verbeterde zuignap Grijp- en bijtspeelgoed weegt slechts 0.19 kg.

De Playgro Kinderstoel speeltje met verbeterde zuignap Grijp- en bijtspeelgoed is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Kunststof.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Playgro Kinderstoel speeltje met verbeterde zuignap Grijp- en bijtspeelgoed: . 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden