Zoeken
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. Pukla® XXL Waterspeelmat voor Baby Watermat Speelmat Kraamcadeau Baby geschenkset Tummy Time

Pukla® XXL Waterspeelmat voor Baby Watermat Speelmat Kraamcadeau Baby geschenkset Tummy Time

5/5
Specificaties Pukla® XXL Waterspeelmat voor Baby Watermat Speelmat Kraamcadeau Baby geschenkset Tummy Time

Merk

Aanbevolen maximale leeftijd

36 maand

Gewicht

100 g

Materiaal

PVC

Veiligheidswaarschuwingen

Gebruiken onder direct toezicht van een volwassene.

Omschrijving van de Pukla® XXL Waterspeelmat voor Baby Watermat Speelmat Kraamcadeau Baby geschenkset Tummy Time

Laat je baby genieten van waterpret met de Pukla® XXL Waterspeelmat! Deze speelmat is speciaal ontworpen om je kleintje te laten spetteren en spelen in het water. Met zijn kleurrijke en aantrekkelijke ontwerp zal deze mat de zintuigen van je baby prikkelen en hem of haar urenlang vermaken. De Pukla® XXL Waterspeelmat is gemaakt van duurzaam materiaal dat bestand is tegen water en slijtage. Hierdoor kan je baby veilig en comfortabel spelen zonder dat je je zorgen hoeft te maken over lekkages of beschadigingen. De mat is ook gemakkelijk op te blazen en op te bergen, waardoor hij ideaal is om mee te nemen naar het strand, het zwembad of gewoon in de achtertuin. Naast het bieden van urenlang plezier, is de Pukla® XXL Waterspeelmat ook een geweldig hulpmiddel voor de ontwikkeling van je baby. Tummy time, waarbij je baby op zijn of haar buik ligt, wordt gestimuleerd door de speelmat. Dit helpt bij het versterken van de nek- en rugspieren en bevordert de motorische vaardigheden van je kleintje. Bovendien kan de waterspeelmat ook gebruikt worden als een kraamcadeau of baby geschenkset. Het is een uniek en praktisch cadeau waar zowel de baby als de ouders dol op zullen zijn. Laat je baby genieten van een verfrissende en leerzame ervaring met de Pukla® XXL Waterspeelmat. Bestel vandaag nog en geef je kleintje.

Veelgestelde vragen over Pukla® XXL Waterspeelmat voor Baby Watermat Speelmat Kraamcadeau Baby geschenkset Tummy Time

De Pukla® XXL Waterspeelmat voor Baby Watermat Speelmat Kraamcadeau Baby geschenkset Tummy Time is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 36 maand. 

De Pukla® XXL Waterspeelmat voor Baby Watermat Speelmat Kraamcadeau Baby geschenkset Tummy Time is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Pukla® XXL Waterspeelmat voor Baby Watermat Speelmat Kraamcadeau Baby geschenkset Tummy Time weegt slechts 100 g.

De Pukla® XXL Waterspeelmat voor Baby Watermat Speelmat Kraamcadeau Baby geschenkset Tummy Time is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk PVC.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Pukla® XXL Waterspeelmat voor Baby Watermat Speelmat Kraamcadeau Baby geschenkset Tummy Time: Gebruiken onder direct toezicht van een volwassene.. 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden