Zoeken
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. Fisher-Price Bedtijd Koala Knuffel Baby Speelgoed

Fisher-Price Bedtijd Koala Knuffel Baby Speelgoed

5/5
Specificaties Fisher-Price Bedtijd Koala Knuffel Baby Speelgoed

Merk

Aanbevolen maximale leeftijd

2 jaar

Gewicht

685 g

Materiaal

Kunststof, Stof

Veiligheidswaarschuwingen

Omschrijving van de Fisher-Price Bedtijd Koala Knuffel Baby Speelgoed

De Fisher-Price Bedtijd Koala Knuffel is het perfecte speelgoed voor jouw baby. Met deze knusse muzikale knuffel kan je baby heerlijk knuffelen en troost vinden. De zachte, oplichtende buik van de knuffel beweegt op en neer in een kalmerende, ritmische beweging, waardoor het lijkt alsof de koala echt ademt. Dit zal je kleintje zeker geruststellen en helpen om in slaap te vallen. De Bedtijd Koala kan naar jouw persoonlijke smaak worden ingesteld met handige timers, muziekopties en natuurgeluiden. Daarnaast heeft de knuffel ook verschillend gekleurde lichtjes die de zintuigen van je baby stimuleren. Dit speelgoed is niet alleen leuk, maar ook educatief. De koala heeft namelijk verschillende texturen die kleine handjes kunnen verkennen en ontdekken. En het beste van alles is dat je de Bedtijd Koala Knuffel gewoon in de wasmachine kunt wassen. Zo blijft het speelgoed altijd schoon en fris voor je kleintje. Kies voor de Fisher-Price Bedtijd Koala Knuffel en geef je baby het perfecte knuffelvriendje om mee te spelen en te knuffelen.

Veelgestelde vragen over Fisher-Price Bedtijd Koala Knuffel Baby Speelgoed

De Fisher-Price Bedtijd Koala Knuffel Baby Speelgoed is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 2 jaar. 

De Fisher-Price Bedtijd Koala Knuffel Baby Speelgoed is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Fisher-Price Bedtijd Koala Knuffel Baby Speelgoed weegt slechts 685 g.

De Fisher-Price Bedtijd Koala Knuffel Baby Speelgoed is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Kunststof, Stof.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Fisher-Price Bedtijd Koala Knuffel Baby Speelgoed: . 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden