Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. Novéy Babygym Hout incl. 4 Speeltjes Kraamcadeau Babyshower

Novéy Babygym Hout incl. 4 Speeltjes Kraamcadeau Babyshower

5/5
Specificaties Novéy Babygym Hout incl. 4 Speeltjes Kraamcadeau Babyshower

Merk

Novéy

Aanbevolen maximale leeftijd

2 jaar

Gewicht

0.10 kg

Materiaal

Hout

Veiligheidswaarschuwingen

Bevat speelgoed. Toezicht door volwassenen aanbevolen. | Gebruiken onder direct toezicht van een volwassene. | Om te voorkomen dat het kind verstrikt raakt en zich bezeert, verwijder dit speelgoed wanneer het kind op handen en voeten begint te kruipen. | Uitsluitend voor huishoudelijk gebruik.

Omschrijving van de Novéy Babygym Hout incl. 4 Speeltjes Kraamcadeau Babyshower

Met trots presenteren wij de Novéy Houten Babygym, een absolute must-have voor jouw kleintje! Deze babygym is niet alleen een veilige plek voor je baby om te spelen, maar ook een bron van stimulatie en ontdekking. Gemaakt van hoogwaardig hout, biedt deze babygym een duurzame en natuurlijke speelervaring die perfect past bij een bewuste levensstijl. De Novéy Houten Babygym is ontworpen om de zintuiglijke ontwikkeling van je baby te bevorderen. Met vier kleurrijke speeltjes, waaronder een zachte rammelaar en een knisperend speeltje, zal je kleintje zich urenlang vermaken. Elk speeltje is zorgvuldig geselecteerd om de nieuwsgierigheid en motorische vaardigheden van je baby te stimuleren. Bovendien kan de hoogte van de babygym eenvoudig worden aangepast, zodat je kleintje altijd comfortabel kan spelen en ontdekken. Met de Novéy Houten Babygym geef je niet alleen een geweldig kraamcadeau, maar ook een stijlvolle toevoeging aan de babykamer. De natuurlijke houten afwerking en het minimalistische ontwerp passen perfect bij elke interieurstijl. Daarnaast is deze babygym eenvoudig te monteren en te demonteren, waardoor hij gemakkelijk op te bergen is wanneer hij niet in gebruik is. Geef je baby de beste start en laat hem of haar genieten van een veilige en stimulerende speelplek met de Novéy Houten Babyg.

Veelgestelde vragen over Novéy Babygym Hout incl. 4 Speeltjes Kraamcadeau Babyshower

De Novéy Babygym Hout incl. 4 Speeltjes Kraamcadeau Babyshower is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 2 jaar. 

De Novéy Babygym Hout incl. 4 Speeltjes Kraamcadeau Babyshower is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Novéy Babygym Hout incl. 4 Speeltjes Kraamcadeau Babyshower weegt slechts 0.10 kg.

De Novéy Babygym Hout incl. 4 Speeltjes Kraamcadeau Babyshower is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Hout.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Novéy Babygym Hout incl. 4 Speeltjes Kraamcadeau Babyshower: Bevat speelgoed. Toezicht door volwassenen aanbevolen. | Gebruiken onder direct toezicht van een volwassene. | Om te voorkomen dat het kind verstrikt raakt en zich bezeert, verwijder dit speelgoed wanneer het kind op handen en voeten begint te kruipen. | Uitsluitend voor huishoudelijk gebruik.. 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden