Zoeken
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. ZAZU Cody Ocean Projector Slaaptrainers

ZAZU Cody Ocean Projector Slaaptrainers

5/5
Specificaties ZAZU Cody Ocean Projector Slaaptrainers

Merk

Zazu

Aanbevolen maximale leeftijd

3 jaar

Gewicht

0.61 kg

Materiaal

Plastic

Veiligheidswaarschuwingen

Omschrijving van de ZAZU Cody Ocean Projector Slaaptrainers

De ZAZU Cody Ocean Projector Slaaptrainers zijn de perfecte toevoeging aan de slaapkamer van jouw kleintje. Met Cody de Krab als projector verandert de kamer in een betoverende onderwaterwereld. Laat je kindje genieten van zwemmende vissen en bewegende golven die op de muren worden geprojecteerd, terwijl zachte oceaangeluiden een rustgevende sfeer creëren. Deze projector is niet zomaar een nachtlampje; het is een slaaptrainer die je helpt om een gezond slaappatroon te ontwikkelen. Cody de Krab heeft een ingebouwde timer die je kunt instellen om het licht en de geluiden na een bepaalde tijd automatisch uit te schakelen. Dit helpt je kleintje om te leren wanneer het tijd is om te gaan slapen en wanneer het tijd is om wakker te worden. Daarnaast beschikt de ZAZU Cody Ocean Projector Slaaptrainer over een handige nachtlampfunctie. Je kunt het licht dimmen en de kleur aanpassen naar wens, zodat je kindje zich veilig en comfortabel voelt in de donkere nacht. Bovendien is de projector voorzien van een ingebouwde batterij, waardoor je hem gemakkelijk overal mee naartoe kunt nemen. Creëer een magische slaapomgeving voor je kleintje met de ZAZU Cody Ocean Projector Slaaptrainers. Laat de onderwaterwereld tot leven komen en geniet van een rustgevende nachtrust voor zowel jou als je kindje.

Veelgestelde vragen over ZAZU Cody Ocean Projector Slaaptrainers

De ZAZU Cody Ocean Projector Slaaptrainers is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 3 jaar. 

De ZAZU Cody Ocean Projector Slaaptrainers is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze ZAZU Cody Ocean Projector Slaaptrainers weegt slechts 0.61 kg.

De ZAZU Cody Ocean Projector Slaaptrainers is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Plastic.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij ZAZU Cody Ocean Projector Slaaptrainers: . 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden