Zoeken
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. Happy Horse Aap Mickey Knuffeldoekje - Baby cadeau

Happy Horse Aap Mickey Knuffeldoekje - Baby cadeau

5/5
Specificaties Happy Horse Aap Mickey Knuffeldoekje - Baby cadeau

Merk

Happy Horse

Aanbevolen maximale leeftijd

4 jaar

Gewicht

0.04 kg

Materiaal

Pluche

Veiligheidswaarschuwingen

Omschrijving van de Happy Horse Aap Mickey Knuffeldoekje - Baby cadeau

Het Happy Horse Aap Mickey Knuffeldoekje is het perfecte cadeau voor jouw baby. Dit schattige knuffeldoekje is gemaakt van super zacht materiaal en zal zeker de favoriete knuffel worden van jouw kleintje. Met zijn lieve uitstraling en zachte stof biedt Mickey de perfecte troost en gezelschap voor je baby. Dit knuffeldoekje is ontworpen met veel aandacht voor detail. Mickey de aap heeft een vriendelijk gezichtje en schattige oortjes die je baby zullen betoveren. Het formaat van het doekje is ideaal voor kleine handjes om vast te houden en te knuffelen. Dankzij de zachte stof is het knuffeldoekje ook geschikt om mee te spelen en te ontdekken. Het Happy Horse Aap Mickey Knuffeldoekje is niet alleen een knuffel, maar ook een trouwe metgezel. Mickey wil graag altijd bij jouw baby zijn en zal zorgen voor eindeloos speelplezier en comfort. Dit knuffeldoekje is een geweldig cadeau voor een babyshower, geboorte of verjaardag. Verwen jouw kleintje met dit schattige en knuffelbare vriendje dat zeker een glimlach op het gezicht van je baby zal toveren.

Veelgestelde vragen over Happy Horse Aap Mickey Knuffeldoekje - Baby cadeau

De Happy Horse Aap Mickey Knuffeldoekje - Baby cadeau is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 4 jaar. 

De Happy Horse Aap Mickey Knuffeldoekje - Baby cadeau is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Happy Horse Aap Mickey Knuffeldoekje - Baby cadeau weegt slechts 0.04 kg.

De Happy Horse Aap Mickey Knuffeldoekje - Baby cadeau is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Pluche.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Happy Horse Aap Mickey Knuffeldoekje - Baby cadeau: . 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden