Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. Little Dutch activiteitenboek Box Sailors Bay

Little Dutch activiteitenboek Box Sailors Bay

5/5
Specificaties Little Dutch activiteitenboek Box Sailors Bay

Merk

Little Dutch

Aanbevolen maximale leeftijd

2 jaar

Gewicht

211 g

Materiaal

Polyester

Veiligheidswaarschuwingen

Gebruiken onder direct toezicht van een volwassene. | Om te voorkomen dat het kind verstrikt raakt en zich bezeert, verwijder dit speelgoed wanneer het kind op handen en voeten begint te kruipen.

Omschrijving van de Little Dutch activiteitenboek Box Sailors Bay

Ontdek de schattige vriendjes van Little Dutch met het prachtige Little Dutch Activiteitenboek Box Sailors Bay. Laat je baby de verschillende materialen voelen en alle spannende activiteiten verkennen. Kan je kleintje de verstopte spiegel vinden? Geef de rammelende figuurtjes een duwtje en voel de unieke structuur van de bijtring. Dit leuke activiteitencentrum zal absoluut de zintuigen van je baby prikkelen en de hand-oogcoördinatie stimuleren. Met de handige katoenen touwtjes kun je het activiteitenboek gemakkelijk bevestigen aan de box of het ledikant, zodat je baby er altijd mee kan spelen op de perfecte positie. Dit is niet alleen geweldig voor je baby om in de eerste weken naar te kijken, maar nog leuker om mee te spelen zodra hij of zij op de buik kan liggen. Laat je kleintje genieten van de kleurrijke illustraties en ontdekken hoe elk vriendje van Little Dutch een andere activiteit biedt. Dit activiteitenboek is een must-have speeltje voor de ontwikkeling en het plezier van je baby.

Veelgestelde vragen over Little Dutch activiteitenboek Box Sailors Bay

De Little Dutch activiteitenboek Box Sailors Bay is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 2 jaar. 

De Little Dutch activiteitenboek Box Sailors Bay is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Little Dutch activiteitenboek Box Sailors Bay weegt slechts 211 g.

De Little Dutch activiteitenboek Box Sailors Bay is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Polyester.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Little Dutch activiteitenboek Box Sailors Bay: Gebruiken onder direct toezicht van een volwassene. | Om te voorkomen dat het kind verstrikt raakt en zich bezeert, verwijder dit speelgoed wanneer het kind op handen en voeten begint te kruipen.. 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden