Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. Chicco Goedenacht Projector

Chicco Goedenacht Projector

5/5
Specificaties Chicco Goedenacht Projector

Merk

Chicco

Aanbevolen maximale leeftijd

2 jaar

Gewicht

0.85 kg

Materiaal

Kunststof

Veiligheidswaarschuwingen

Omschrijving van de Chicco Goedenacht Projector

De Chicco Goedenacht Projector is een veelzijdig muziekdoosje dat zowel als projector als lampje gebruikt kan worden. Met zijn rustgevende achtergrondmuziek en betoverende sterrenprojectie, helpt dit product je kindje om in slaap te vallen en zich veilig te voelen. Dit muziekdoosje bevat een prachtige selectie van melodieën, waaronder stukken van bekende componisten zoals Bach en Rossini, ontspannende New Age muziek en kalmerende natuurgeluiden. Deze zachte en rustgevende melodieën creëren de perfecte sfeer voor een goede nachtrust. Wat dit muziekdoosje extra bijzonder maakt, is dat de pop van de ster kan worden gehaald en een knuffelbaar speelvriendje wordt. Dit zachte en lieve figuurtje biedt je kindje troost en gezelschap gedurende de nacht. Met de Chicco Goedenacht Projector creëer je een rustgevende en magische omgeving voor je kindje, zodat ze heerlijk kunnen slapen en dromen. Dit muziekdoosje is een must-have voor elke ouder die op zoek is naar een betrouwbare en effectieve manier om hun kindje te helpen ontspannen en in slaap te vallen.

Veelgestelde vragen over Chicco Goedenacht Projector

De Chicco Goedenacht Projector is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 2 jaar. 

De Chicco Goedenacht Projector is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Chicco Goedenacht Projector weegt slechts 0.85 kg.

De Chicco Goedenacht Projector is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Kunststof.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Chicco Goedenacht Projector: . 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden