Search
Close this search box.
  1. kraamcadeau
  2. Fisher-Price Kruip met Puppy Baby speelgoed 6 maanden Nederlands

Fisher-Price Kruip met Puppy Baby speelgoed 6 maanden Nederlands

5/5
Specificaties Fisher-Price Kruip met Puppy Baby speelgoed 6 maanden Nederlands

Merk

Fisher-Price

Aanbevolen maximale leeftijd

3 jaar

Gewicht

1.19 kg

Materiaal

Kunststof

Veiligheidswaarschuwingen

Omschrijving van de Fisher-Price Kruip met Puppy Baby speelgoed 6 maanden Nederlands

De Fisher-Price® 123 Kruip met Puppy is het perfecte speelgoed voor baby's vanaf 6 maanden oud. Deze schattige speelgoedpuppy is niet alleen een knuffelvriendje, maar ook een leerzaam speelmaatje. De puppy is speciaal ontworpen om je kleine hondenliefhebber nieuwe vaardigheden en trucjes te leren. Wanneer de baby aan de zachte sok in de bek van de puppy trekt, begint de speelse pup met zijn staart te kwispelen, beweegt zijn kopje en gaat er vandoor. Dit stimuleert je baby om achter de puppy aan te kruipen, wat niet alleen goed is voor de motorische vaardigheden, maar ook voor de ontwikkeling van de zintuigen. Om het interactieve plezier te vergroten, kunnen de kleintjes op de oplichtende knoppen op de halsband van de puppy drukken. Hierdoor worden educatieve liedjes, geluiden en zinnetjes afgespeeld die gaan over het alfabet, tellen en kleuren. Dankzij de meegroeitechnologie kan het leerspel steeds moeilijker worden gemaakt naarmate je baby groeit, waardoor dit speelgoed geschikt is voor langdurig gebruik en plezier. Met de Fisher-Price® 123 Kruip met Puppy kan je baby niet alleen genieten van speelplezier, maar ook belangrijke vaardigheden ontwikkelen. Het is een geweldige manier om de nieuwsgierigheid en motorische vaardigheden van je kleintje te stimuleren, terwijl ze ook kennismaken met kleuren, cijfers en.

Veelgestelde vragen over Fisher-Price Kruip met Puppy Baby speelgoed 6 maanden Nederlands

De Fisher-Price Kruip met Puppy Baby speelgoed 6 maanden Nederlands is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 3 jaar. 

De Fisher-Price Kruip met Puppy Baby speelgoed 6 maanden Nederlands is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Fisher-Price Kruip met Puppy Baby speelgoed 6 maanden Nederlands weegt slechts 1.19 kg.

De Fisher-Price Kruip met Puppy Baby speelgoed 6 maanden Nederlands is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Kunststof.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Fisher-Price Kruip met Puppy Baby speelgoed 6 maanden Nederlands: . 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden