Zoeken
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. Bijtring Afstandsbediening Broemba® baby bijtring BPA-vrij baby speelgoed

Bijtring Afstandsbediening Broemba® baby bijtring BPA-vrij baby speelgoed

5/5
Specificaties Bijtring Afstandsbediening Broemba® baby bijtring BPA-vrij baby speelgoed

Merk

Broemba

Aanbevolen maximale leeftijd

24 maand

Gewicht

0.05 kg

Materiaal

Siliconen

Veiligheidswaarschuwingen

Omschrijving van de Bijtring Afstandsbediening Broemba® baby bijtring BPA-vrij baby speelgoed

De bijtring afstandsbediening van Broemba is een uniek en innovatief speelgoed voor baby's. Gemaakt van hoogwaardige en veilige materialen, is deze bijtring volledig vrij van schadelijke stoffen zoals BPA. Hierdoor kan je met een gerust hart je baby laten spelen en kauwen op deze bijtring. Naast het verlichten van de pijn bij doorkomende tandjes, biedt deze bijtring ook vele andere voordelen. Het ontwerp is speciaal ontwikkeld om de grip van je baby te verbeteren. Door het vasthouden en manipuleren van deze bijtring, traint je kleine zijn of haar fijne motoriek. Dit is essentieel voor de algehele ontwikkeling van je baby. Wat deze bijtring extra speciaal maakt, is dat het eruitziet als een echte afstandsbediening. Dit betekent dat je baby wordt aangetrokken tot dit speelgoed en weggehouden wordt van de echte afstandsbediening. Dit zorgt voor een ontspannen en stressvrije speeltijd voor zowel je baby als voor jou. Kortom, de bijtring afstandsbediening van Broemba is een must-have voor elke ouder die op zoek is naar veilig en stimulerend speelgoed voor hun kleintje.

Veelgestelde vragen over Bijtring Afstandsbediening Broemba® baby bijtring BPA-vrij baby speelgoed

De Bijtring Afstandsbediening Broemba® baby bijtring BPA-vrij baby speelgoed is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 24 maand. 

De Bijtring Afstandsbediening Broemba® baby bijtring BPA-vrij baby speelgoed is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Bijtring Afstandsbediening Broemba® baby bijtring BPA-vrij baby speelgoed weegt slechts 0.05 kg.

De Bijtring Afstandsbediening Broemba® baby bijtring BPA-vrij baby speelgoed is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Siliconen.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Bijtring Afstandsbediening Broemba® baby bijtring BPA-vrij baby speelgoed: . 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden