Zoeken
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. Buxibo 3in1 Babygym Speelkleed Baby Muzikale Activity Gym Inclusief Lengte Indicatie Roze 56x81x45 CM

Buxibo 3in1 Babygym Speelkleed Baby Muzikale Activity Gym Inclusief Lengte Indicatie Roze 56x81x45 CM

5/5
Specificaties Buxibo 3in1 Babygym Speelkleed Baby Muzikale Activity Gym Inclusief Lengte Indicatie Roze 56x81x45 CM

Merk

Buxibo

Aanbevolen maximale leeftijd

36 maand

Gewicht

743 g

Materiaal

Kunststof

Veiligheidswaarschuwingen

Gebruiken onder direct toezicht van een volwassene.

Omschrijving van de Buxibo 3in1 Babygym Speelkleed Baby Muzikale Activity Gym Inclusief Lengte Indicatie Roze 56x81x45 CM

De Buxibo 3-in-1 Babygym Speelkleed is een must-have speelgoed voor alle ouders die de ontwikkeling van hun baby willen stimuleren. Met deze babygym kunnen baby's op drie verschillende manieren spelen, afhankelijk van hun ontwikkelingsfase. Of je baby nu ligt, zit of op zijn buik speelt, deze babygym biedt de perfecte ondersteuning. Dit speelkleed is niet alleen leuk, maar ook veilig. Het is voorzien van een zachte ondergrond die de baby beschermt tijdens het spelen en helpt bij het leren kruipen. Daarnaast is de babygym interactief en stimuleert het de zintuigen van je kleintje. Met de bijgeleverde lengte-indicatie kun je zelfs de groei van je baby volgen terwijl hij speelt. De Buxibo 3-in-1 Babygym Speelkleed is niet alleen praktisch, maar ook stijlvol. Het heeft een mooie roze kleur en meet 56x81x45 cm, waardoor het perfect past in elke babykamer. Dit speelkleed is een geweldige investering voor zowel ouders als baby's, omdat het niet alleen plezier en entertainment biedt, maar ook helpt bij de ontwikkeling van de motorische vaardigheden van je kleintje.

Veelgestelde vragen over Buxibo 3in1 Babygym Speelkleed Baby Muzikale Activity Gym Inclusief Lengte Indicatie Roze 56x81x45 CM

De Buxibo 3in1 Babygym Speelkleed Baby Muzikale Activity Gym Inclusief Lengte Indicatie Roze 56x81x45 CM is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 36 maand. 

De Buxibo 3in1 Babygym Speelkleed Baby Muzikale Activity Gym Inclusief Lengte Indicatie Roze 56x81x45 CM is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Buxibo 3in1 Babygym Speelkleed Baby Muzikale Activity Gym Inclusief Lengte Indicatie Roze 56x81x45 CM weegt slechts 743 g.

De Buxibo 3in1 Babygym Speelkleed Baby Muzikale Activity Gym Inclusief Lengte Indicatie Roze 56x81x45 CM is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Kunststof.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Buxibo 3in1 Babygym Speelkleed Baby Muzikale Activity Gym Inclusief Lengte Indicatie Roze 56x81x45 CM: Gebruiken onder direct toezicht van een volwassene.. 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden