Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. Tiny Love Babygym Magical Tales

Tiny Love Babygym Magical Tales

5/5
Specificaties Tiny Love Babygym Magical Tales

Merk

Tiny Love

Aanbevolen maximale leeftijd

36 maand

Gewicht

1.52 kg

Materiaal

Textiel

Veiligheidswaarschuwingen

Niet geschikt voor kinderen onder (0) jaar. Voor gebruik onder toezicht van volwassenen.

Omschrijving van de Tiny Love Babygym Magical Tales

De Tiny Love Magical Tales Babygym is een betoverende speelmat die speciaal is ontworpen om de motorische vaardigheden, het zicht, het gehoor en de zintuigen van je baby te stimuleren. Met een scala aan verschillende activiteiten kan je kleintje keer op keer nieuwe dingen ontdekken. De Babygym is uitgerust met een muziekspeeltje, een spiegel, een boekje, een bijtring en rammelende knuffeltjes die je kindje zeker interessant zal vinden om mee te spelen. Het speelkleed zelf is voorzien van verschillende texturen, labeltjes, stukjes stof en vrolijke kleuren. Met de verstelbare bogen kan je baby comfortabel op zijn rug of buik spelen. De speelmat is ook nog eens eenvoudig mee te nemen en op te bergen, zodat je hem overal mee naartoe kunt nemen. Met de Tiny Love Magical Tales Babygym kan je baby niet alleen plezier hebben, maar ook zijn of haar zintuigen en motorische vaardigheden ontwikkelen. Een perfect cadeau voor zowel ouders als baby's!

Veelgestelde vragen over Tiny Love Babygym Magical Tales

De Tiny Love Babygym Magical Tales is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 36 maand. 

De Tiny Love Babygym Magical Tales is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Tiny Love Babygym Magical Tales weegt slechts 1.52 kg.

De Tiny Love Babygym Magical Tales is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Textiel.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Tiny Love Babygym Magical Tales: Niet geschikt voor kinderen onder (0) jaar. Voor gebruik onder toezicht van volwassenen.. 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden