Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. Mamabrum Speelmat 180x150x2 cm Speelkleed Verkeer Wegen en Panda Autokleed Speelmatten speel Auto vloerkleed Groot

Mamabrum Speelmat 180x150x2 cm Speelkleed Verkeer Wegen en Panda Autokleed Speelmatten speel Auto vloerkleed Groot

5/5
Specificaties Mamabrum Speelmat 180x150x2 cm Speelkleed Verkeer Wegen en Panda Autokleed Speelmatten speel Auto vloerkleed Groot

Merk

Mamabrum

Aanbevolen maximale leeftijd

5 jaar

Gewicht

8 kg

Materiaal

Foam

Veiligheidswaarschuwingen

Niet geschikt voor kinderen onder (2) jaar. Voor gebruik onder toezicht van volwassenen.

Omschrijving van de Mamabrum Speelmat 180x150x2 cm Speelkleed Verkeer Wegen en Panda Autokleed Speelmatten speel Auto vloerkleed Groot

Geef jouw kind nu een prachtige speelruimte met de Mamabrum Speelmat 180x150x2 cm. Dit speelkleed is ideaal vanwege zijn XXL formaat. Met een afmeting van 1,8 bij 1,5 meter biedt het voldoende ruimte voor vrij spel. Het kleed is ook nog eens 2 cm dik, wat zorgt voor extra comfort en isolatie tegen een koude vloer. Wat dit speelkleed echt uniek maakt, is dat het dubbelzijdig is. Aan de ene kant kunnen kinderen spelen met schattige panda's en aan de andere kant kunnen ze leren over verkeer. Dit maakt het kleed niet alleen leuk, maar ook educatief. En het beste van alles is dat het waterdicht is en gemakkelijk schoon te maken met een doekje. Geen gedoe meer met vlekken die in het kleed trekken! Dit speelkleed is gemaakt van XPE-schuim, wat het antislip, warm, allergievrij en zacht maakt. Het is perfect voor kinderen die leren kruipen of lopen, omdat het een veilige en comfortabele ondergrond biedt. En als je het even niet gebruikt, kun je het kleed gemakkelijk oprollen en opbergen. Het wordt zelfs geleverd met een handige transporttas, zodat je het overal mee naartoe kunt nemen. Naast al deze geweldige eigenschappen is de Mamabrum Speelmat ook vrij van BPA en kan het zelfs buiten in de tuin worden gebruikt. Het kleed absorbeert ook goed bij een val en dempt geluiden. Dr.

Veelgestelde vragen over Mamabrum Speelmat 180x150x2 cm Speelkleed Verkeer Wegen en Panda Autokleed Speelmatten speel Auto vloerkleed Groot

De Mamabrum Speelmat 180x150x2 cm Speelkleed Verkeer Wegen en Panda Autokleed Speelmatten speel Auto vloerkleed Groot is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 5 jaar. 

De Mamabrum Speelmat 180x150x2 cm Speelkleed Verkeer Wegen en Panda Autokleed Speelmatten speel Auto vloerkleed Groot is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Mamabrum Speelmat 180x150x2 cm Speelkleed Verkeer Wegen en Panda Autokleed Speelmatten speel Auto vloerkleed Groot weegt slechts 8 kg.

De Mamabrum Speelmat 180x150x2 cm Speelkleed Verkeer Wegen en Panda Autokleed Speelmatten speel Auto vloerkleed Groot is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Foam.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Mamabrum Speelmat 180x150x2 cm Speelkleed Verkeer Wegen en Panda Autokleed Speelmatten speel Auto vloerkleed Groot: Niet geschikt voor kinderen onder (2) jaar. Voor gebruik onder toezicht van volwassenen.. 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden