Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. Happy Horse Dikkie Dik Knuffeldoekje - Baby cadeau

Happy Horse Dikkie Dik Knuffeldoekje - Baby cadeau

5/5
Specificaties Happy Horse Dikkie Dik Knuffeldoekje - Baby cadeau

Merk

Happy Horse

Aanbevolen maximale leeftijd

4 jaar

Gewicht

0.09 kg

Materiaal

Pluche

Veiligheidswaarschuwingen

Omschrijving van de Happy Horse Dikkie Dik Knuffeldoekje - Baby cadeau

Dikkie Dik, de beroemdste eigenwijze oranje kat van Nederland, is nu verkrijgbaar in onze collectie van Happy Horse! Dit schattige knuffeldoekje is het perfecte cadeau voor elke baby. Het heeft niet één, maar twee verrassingen in petto! Wanneer je met het knuffeldoekje speelt, hoor je een zacht rammelgeluidje dat de nieuwsgierigheid van je kleintje zal prikkelen. Maar dat is nog niet alles! In het staartje van Dikkie Dik zit knisperpapier verstopt. Het knisperende geluid zal de aandacht van je baby direct trekken en zorgen voor eindeloos speelplezier. Het Dikkie Dik knuffeldoekje is niet alleen ontzettend schattig, maar ook erg praktisch. Het is gemaakt van zacht materiaal dat prettig aanvoelt op de huid van je baby. Bovendien is het knuffeldoekje gemakkelijk vast te houden en mee te nemen, dankzij het handige formaat. Met dit knuffeldoekje geef je niet alleen een liefdevol cadeau, maar ook een stukje Nederlandse cultuur. Dikkie Dik is geliefd bij jong en oud en zal ongetwijfeld een speciaal plekje veroveren in het hart van de baby en de ouders. Een perfect cadeau voor een babyshower, kraambezoek of gewoon om te laten zien dat je om iemand geeft.

Veelgestelde vragen over Happy Horse Dikkie Dik Knuffeldoekje - Baby cadeau

De Happy Horse Dikkie Dik Knuffeldoekje - Baby cadeau is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 4 jaar. 

De Happy Horse Dikkie Dik Knuffeldoekje - Baby cadeau is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Happy Horse Dikkie Dik Knuffeldoekje - Baby cadeau weegt slechts 0.09 kg.

De Happy Horse Dikkie Dik Knuffeldoekje - Baby cadeau is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Pluche.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Happy Horse Dikkie Dik Knuffeldoekje - Baby cadeau: . 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden