Zoeken
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. VTech Baby Koetje Boe Bal Educatief Speelgoed Ramelaar Kleuren en Cijfers Van 3 tot 24 Maanden

VTech Baby Koetje Boe Bal Educatief Speelgoed Ramelaar Kleuren en Cijfers Van 3 tot 24 Maanden

5/5
Specificaties VTech Baby Koetje Boe Bal Educatief Speelgoed Ramelaar Kleuren en Cijfers Van 3 tot 24 Maanden

Merk

VTech

Aanbevolen maximale leeftijd

24 maand

Gewicht

0.40 kg

Materiaal

Plastic

Veiligheidswaarschuwingen

Bevat speelgoed. Toezicht door volwassenen aanbevolen.

Omschrijving van de VTech Baby Koetje Boe Bal Educatief Speelgoed Ramelaar Kleuren en Cijfers Van 3 tot 24 Maanden

De Vtech Baby Koetje Boe Bal is een educatief speelgoed dat speciaal is ontworpen om de zintuigen en motorische vaardigheden van baby's te stimuleren. Met levendige kleuren en schattige dierenfiguren trekt deze speelbal onmiddellijk de aandacht van je kleintje. De bal is gemaakt van zacht materiaal, waardoor het veilig is om mee te spelen en te ontdekken. Wanneer je baby de Koetje Boe Bal schudt, hoor je vrolijke geluidjes en grappige zinnetjes. Dit helpt niet alleen bij het ontwikkelen van de fijne motoriek, maar ook bij het begrijpen van oorzaak en gevolg. Daarnaast leert je kindje spelenderwijs kleuren en cijfers herkennen. Met de interactieve knopjes op de bal kan je baby zelf de geluiden en melodietjes activeren, wat zorgt voor eindeloos speelplezier. De Vtech Baby Koetje Boe Bal is geschikt voor kinderen van 3 tot 24 maanden. Het is een geweldige manier om je kleintje te laten kennismaken met de wereld van kleuren, cijfers en geluiden. Deze bal ramelaar is niet alleen leuk en vermakelijk, maar ook educatief. Het is het perfecte cadeau voor elke baby die op ontdekkingstocht gaat in de wondere wereld van speelgoed.

Veelgestelde vragen over VTech Baby Koetje Boe Bal Educatief Speelgoed Ramelaar Kleuren en Cijfers Van 3 tot 24 Maanden

De VTech Baby Koetje Boe Bal Educatief Speelgoed Ramelaar Kleuren en Cijfers Van 3 tot 24 Maanden is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 24 maand. 

De VTech Baby Koetje Boe Bal Educatief Speelgoed Ramelaar Kleuren en Cijfers Van 3 tot 24 Maanden is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze VTech Baby Koetje Boe Bal Educatief Speelgoed Ramelaar Kleuren en Cijfers Van 3 tot 24 Maanden weegt slechts 0.40 kg.

De VTech Baby Koetje Boe Bal Educatief Speelgoed Ramelaar Kleuren en Cijfers Van 3 tot 24 Maanden is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Plastic.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij VTech Baby Koetje Boe Bal Educatief Speelgoed Ramelaar Kleuren en Cijfers Van 3 tot 24 Maanden: Bevat speelgoed. Toezicht door volwassenen aanbevolen.. 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden