Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. Fisher-Price Baby Muziek Gym 3 in 1 Pasgeboren baby speelgoed

Fisher-Price Baby Muziek Gym 3 in 1 Pasgeboren baby speelgoed

5/5
Specificaties Fisher-Price Baby Muziek Gym 3 in 1 Pasgeboren baby speelgoed

Merk

Fisher-Price

Aanbevolen maximale leeftijd

1 jaar

Gewicht

1.02 kg

Materiaal

Kunststof

Veiligheidswaarschuwingen

Niet geschikt voor kinderen onder (1) jaar. Voor gebruik onder toezicht van volwassenen.

Omschrijving van de Fisher-Price Baby Muziek Gym 3 in 1 Pasgeboren baby speelgoed

De Fisher-Price® 3-in-1 speelmat Muziek, Glim en Groei Gym is een veelzijdig speelgoed voor pasgeboren baby's. Met 5 koppelbare speeltjes kunnen ze hun zintuigen ontwikkelen door te pakken, duwen en tikken. Deze speeltjes bevatten onder andere een spiegeltje, een zacht rammelend egeltje, een bijtring in de vorm van een slak, een ritselend regenboogspeeltje en een otter met muziek en geluiden. De otter is het middelpunt van de speelmat en zorgt voor 15 minuten aan vrolijke muziek. Daarnaast geeft hij een zacht stralend licht, waardoor de speeltijd nog leuker wordt, zelfs buiten de speelmat! Naarmate je baby groter wordt, kunnen de twee bogen verwijderd worden, zodat ze zich kunnen opduwen en hun nek- en kernspieren kunnen versterken. De speelmat heeft ook contrastrijke kleuren die bijdragen aan de vroegste visuele ontwikkeling van je baby. Deze mat is niet alleen een plek om te spelen, maar ook een plek waar je kleintje kan groeien en ontdekken. Met de Fisher-Price® 3-in-1 speelmat Muziek, Glim en Groei Gym geef je je baby een leuke en stimulerende speelervaring!

Veelgestelde vragen over Fisher-Price Baby Muziek Gym 3 in 1 Pasgeboren baby speelgoed

De Fisher-Price Baby Muziek Gym 3 in 1 Pasgeboren baby speelgoed is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 1 jaar. 

De Fisher-Price Baby Muziek Gym 3 in 1 Pasgeboren baby speelgoed is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Fisher-Price Baby Muziek Gym 3 in 1 Pasgeboren baby speelgoed weegt slechts 1.02 kg.

De Fisher-Price Baby Muziek Gym 3 in 1 Pasgeboren baby speelgoed is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Kunststof.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Fisher-Price Baby Muziek Gym 3 in 1 Pasgeboren baby speelgoed: Niet geschikt voor kinderen onder (1) jaar. Voor gebruik onder toezicht van volwassenen.. 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden