Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. VTech Baby Rupsje Rammelaar Educatief Babyspeelgoed Liedjes en Geluiden Van 3 tot 36 Maanden

VTech Baby Rupsje Rammelaar Educatief Babyspeelgoed Liedjes en Geluiden Van 3 tot 36 Maanden

5/5
Specificaties VTech Baby Rupsje Rammelaar Educatief Babyspeelgoed Liedjes en Geluiden Van 3 tot 36 Maanden

Merk

VTech

Aanbevolen maximale leeftijd

36 maand

Gewicht

0.21 kg

Materiaal

Kunststof

Veiligheidswaarschuwingen

Omschrijving van de VTech Baby Rupsje Rammelaar Educatief Babyspeelgoed Liedjes en Geluiden Van 3 tot 36 Maanden

De VTech Baby Rupsje Rammelaar is het perfecte educatieve babyspeelgoed voor kinderen van 3 tot 36 maanden oud. Deze vrolijke rammelaar heeft een uniek ratelend geluid dat de aandacht van kleine kinderen trekt en hen tegelijkertijd kalmeert. De rammelaar is voorzien van een knipperende hart-toets die zorgt voor extra plezier en interactie. Met een simpele druk op de knop kunnen kinderen genieten van grappige geluiden, vrolijke zinnetjes, gezongen liedjes en melodietjes. Dit stimuleert niet alleen hun zintuigen, maar ook hun taalontwikkeling en motorische vaardigheden. De rupsvormige rammelaar is perfect ontworpen voor kleine handjes om vast te houden en te schudden. Daarnaast is de VTech Baby Rupsje Rammelaar gemaakt van hoogwaardig en duurzaam materiaal, wat ervoor zorgt dat het speelgoed lang meegaat. Het kleurrijke ontwerp en de vrolijke geluiden zorgen ervoor dat kinderen keer op keer willen spelen met deze leuke rammelaar. Dit speelgoed is niet alleen vermakelijk, maar ook educatief, waardoor het een geweldige toevoeging is aan de speelervaring van jonge kinderen.

Veelgestelde vragen over VTech Baby Rupsje Rammelaar Educatief Babyspeelgoed Liedjes en Geluiden Van 3 tot 36 Maanden

De VTech Baby Rupsje Rammelaar Educatief Babyspeelgoed Liedjes en Geluiden Van 3 tot 36 Maanden is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 36 maand. 

De VTech Baby Rupsje Rammelaar Educatief Babyspeelgoed Liedjes en Geluiden Van 3 tot 36 Maanden is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze VTech Baby Rupsje Rammelaar Educatief Babyspeelgoed Liedjes en Geluiden Van 3 tot 36 Maanden weegt slechts 0.21 kg.

De VTech Baby Rupsje Rammelaar Educatief Babyspeelgoed Liedjes en Geluiden Van 3 tot 36 Maanden is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Kunststof.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij VTech Baby Rupsje Rammelaar Educatief Babyspeelgoed Liedjes en Geluiden Van 3 tot 36 Maanden: . 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden