Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. Femur®️ Water Fontein Opblaasbare Waterspeelmat Verkoeling Hondenzwembad Water Speelmat 170CM

Femur®️ Water Fontein Opblaasbare Waterspeelmat Verkoeling Hondenzwembad Water Speelmat 170CM

5/5
Specificaties Femur®️ Water Fontein Opblaasbare Waterspeelmat Verkoeling Hondenzwembad Water Speelmat 170CM

Merk

Aanbevolen maximale leeftijd

5 jaar

Gewicht

0.61 kg

Materiaal

Kunststof

Veiligheidswaarschuwingen

Gebruiken in water waar kinderen kunnen staan en onder toezicht van volwassenen. | Gebruiken onder direct toezicht van een volwassene. | Niet geschikt voor kinderen onder (0) jaar. Voor gebruik onder toezicht van volwassenen. | Niet geschikt voor kinderen onder (1) jaar. Voor gebruik onder toezicht van volwassenen. | Niet geschikt voor kinderen onder (3) jaar. Voor gebruik onder toezicht van volwassenen.

Omschrijving van de Femur®️ Water Fontein Opblaasbare Waterspeelmat Verkoeling Hondenzwembad Water Speelmat 170CM

Op zoek naar de perfecte speelmat voor in de tuin tijdens het prachtige weer? Zoek niet verder, want deze unieke waterspeelmat is precies wat je nodig hebt! Of je nu verkoeling zoekt op warme dagen of gewoon wat speelplezier wilt, deze mat biedt het allemaal. Met een eenvoudige aansluiting voor de tuinslang, zullen waterstralen vrolijk door de lucht dansen. Dat belooft plezier en verfrissing in één! Niet alleen kinderen zullen genieten van deze speelmat, maar ook huisdieren zullen er dolgelukkig van worden. De Femur®️ Water Fontein Opblaasbare Waterspeelmat Verkoeling Hondenzwembad Water Speelmat heeft een indrukwekkende afmeting van 170CM, waardoor er voldoende ruimte is om te spetteren en te spelen. De kleurrijke en aantrekkelijke vormgeving maakt het een echte eyecatcher in de tuin. Daarnaast is de mat gemaakt van hoogwaardig materiaal dat duurzaam en stevig is, zodat hij lang meegaat. Het opblaasbare ontwerp zorgt ervoor dat hij gemakkelijk op te bergen en op te blazen is, waardoor je binnen enkele minuten klaar bent om te genieten van waterpret. Wacht niet langer en geef jezelf en je gezin de ultieme zomerervaring met deze Femur®️ Water Fontein Opblaasbare Waterspeelmat Verkoeling Hondenzwembad Water Speelmat. Laat de waterstralen dansen, de kinderen lachen en de huisdieren kw.

Veelgestelde vragen over Femur®️ Water Fontein Opblaasbare Waterspeelmat Verkoeling Hondenzwembad Water Speelmat 170CM

De Femur®️ Water Fontein Opblaasbare Waterspeelmat Verkoeling Hondenzwembad Water Speelmat 170CM is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 5 jaar. 

De Femur®️ Water Fontein Opblaasbare Waterspeelmat Verkoeling Hondenzwembad Water Speelmat 170CM is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Femur®️ Water Fontein Opblaasbare Waterspeelmat Verkoeling Hondenzwembad Water Speelmat 170CM weegt slechts 0.61 kg.

De Femur®️ Water Fontein Opblaasbare Waterspeelmat Verkoeling Hondenzwembad Water Speelmat 170CM is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Kunststof.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Femur®️ Water Fontein Opblaasbare Waterspeelmat Verkoeling Hondenzwembad Water Speelmat 170CM: Gebruiken in water waar kinderen kunnen staan en onder toezicht van volwassenen. | Gebruiken onder direct toezicht van een volwassene. | Niet geschikt voor kinderen onder (0) jaar. Voor gebruik onder toezicht van volwassenen. | Niet geschikt voor kinderen onder (1) jaar. Voor gebruik onder toezicht van volwassenen. | Niet geschikt voor kinderen onder (3) jaar. Voor gebruik onder toezicht van volwassenen.. 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden