Search
Close this search box.
  1. kraamcadeau
  2. Sophie de giraf 5-Senses Collectie set van 3 muzikale speelballen

Sophie de giraf 5-Senses Collectie set van 3 muzikale speelballen

5/5
Specificaties Sophie de giraf 5-Senses Collectie set van 3 muzikale speelballen

Merk

Sophie de Giraf

Aanbevolen maximale leeftijd

2 jaar

Gewicht

137 g

Materiaal

Rubber

Veiligheidswaarschuwingen

Bevat speelgoed. Toezicht door volwassenen aanbevolen.

Omschrijving van de Sophie de giraf 5-Senses Collectie set van 3 muzikale speelballen

De Sophie de giraf 5-Senses Collectie is een fantastische verzameling van drie muzikale speelballen die de zintuigen van je baby stimuleren. Elke bal is ontworpen om een specifiek zintuig te prikkelen en je kleintje te begeleiden in de spannende ontdekkingsfase van hun zintuigen. Deze unieke collectie is ontwikkeld in samenwerking met experts op het gebied van jonge kinderen, zodat je er zeker van kunt zijn dat je baby het beste speelgoed krijgt dat aansluit bij hun zintuiglijke, intuïtieve en evolutionaire ontwikkeling. De drie muzikale speelballen zijn speciaal ontworpen voor baby's vanaf de geboorte tot 24 maanden. Elke bal heeft zijn eigen unieke kenmerken en prikkelt een ander zintuig. De eerste bal heeft vrolijke kleuren en texturen die de tastzin van je baby stimuleren. De tweede bal maakt zachte geluiden die het gehoor van je kleintje prikkelen. En de derde bal heeft een heerlijke geur die de reukzin van je baby stimuleert. Met de Sophie de giraf 5-Senses Collectie geef je je baby de perfecte speelervaring waarbij hun zintuigen worden gestimuleerd en ze spelenderwijs de wereld om hen heen ontdekken. Een must-have voor ouders die het beste willen voor hun kleintje!

Veelgestelde vragen over Sophie de giraf 5-Senses Collectie set van 3 muzikale speelballen

De Sophie de giraf 5-Senses Collectie set van 3 muzikale speelballen is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 2 jaar. 

De Sophie de giraf 5-Senses Collectie set van 3 muzikale speelballen is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Sophie de giraf 5-Senses Collectie set van 3 muzikale speelballen weegt slechts 137 g.

De Sophie de giraf 5-Senses Collectie set van 3 muzikale speelballen is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Rubber.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Sophie de giraf 5-Senses Collectie set van 3 muzikale speelballen: Bevat speelgoed. Toezicht door volwassenen aanbevolen.. 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden