Search
Close this search box.
  1. kraamcadeau
  2. Hape Speelgoed Vormen en kleuren puzzel Houten puzzels

Hape Speelgoed Vormen en kleuren puzzel Houten puzzels

5/5
Specificaties Hape Speelgoed Vormen en kleuren puzzel Houten puzzels

Merk

Aanbevolen maximale leeftijd

3 jaar

Gewicht

0.78 kg

Materiaal

Hout

Veiligheidswaarschuwingen

Omschrijving van de Hape Speelgoed Vormen en kleuren puzzel Houten puzzels

Voor alle kleine puzzelliefhebbers is de Hape Speelgoed Vormen en kleuren puzzel een geweldige uitdaging! Deze houten sorteer- en puzzelplank biedt een spannende ervaring met zijn gegroefde vormen en palen. De puzzel bestaat uit vier vrolijk gekleurde houten puzzelstukjes die perfect passen in de bijbehorende uitsparingen op de plank. Maar deze puzzel is meer dan alleen een leuke activiteit. Terwijl je kindje de puzzelstukjes plaatst, leert hij of zij spelenderwijs over kleuren en vormen. Dit kleurrijke spel geeft het traditionele puzzelen een extra dimensie. Het stimuleert de cognitieve ontwikkeling, fijne motoriek en hand-oog coördinatie van je kind. De Hape Speelgoed Vormen en kleuren puzzel is gemaakt van hoogwaardig hout en is veilig voor kinderen vanaf 18 maanden. Het is een duurzaam en educatief speelgoed dat garant staat voor urenlang speelplezier en leermomenten.

Veelgestelde vragen over Hape Speelgoed Vormen en kleuren puzzel Houten puzzels

De Hape Speelgoed Vormen en kleuren puzzel Houten puzzels is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 3 jaar. 

De Hape Speelgoed Vormen en kleuren puzzel Houten puzzels is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Hape Speelgoed Vormen en kleuren puzzel Houten puzzels weegt slechts 0.78 kg.

De Hape Speelgoed Vormen en kleuren puzzel Houten puzzels is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Hout.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Hape Speelgoed Vormen en kleuren puzzel Houten puzzels: . 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden