Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. Baby Rammelaar Rammelaar Sokjes en Armbandjes Pols en Voetrammelaar Speel en Voetzoeker Sokken Baby Sokjes Pluche

Baby Rammelaar Rammelaar Sokjes en Armbandjes Pols en Voetrammelaar Speel en Voetzoeker Sokken Baby Sokjes Pluche

5/5
Specificaties Baby Rammelaar Rammelaar Sokjes en Armbandjes Pols en Voetrammelaar Speel en Voetzoeker Sokken Baby Sokjes Pluche

Merk

Luminatic

Aanbevolen maximale leeftijd

24 maand

Gewicht

0.01 kg

Materiaal

Pluche

Veiligheidswaarschuwingen

Niet geschikt voor kinderen onder (0) jaar. Voor gebruik onder toezicht van volwassenen.

Omschrijving van de Baby Rammelaar Rammelaar Sokjes en Armbandjes Pols en Voetrammelaar Speel en Voetzoeker Sokken Baby Sokjes Pluche

Ben je ook zo dol op het zien van kinderen die spelen, lachen en zich ontwikkelen? Met deze polsrammelaars en voetsokjes zal jouw kindje gegarandeerd veel plezier beleven aan het ontdekken van zijn of haar handjes en voetjes. Deze schattige rammelaars en sokjes zijn ideaal voor baby's en peuters, en zijn geschikt voor zowel jongens als meisjes. Ze houden gemakkelijk de aandacht vast en stimuleren tegelijkertijd de zintuigen op een leuke manier. Deze babyrammelaar- en sokjesset is niet alleen perfect voor thuis, maar ook een geweldig cadeau voor een babyshower of kraamfeest. De set is verkrijgbaar in één maat, waardoor het geschikt is voor alle kleine avonturiers. De zachte pluche materialen zorgen ervoor dat de rammelaars en sokjes comfortabel zijn om te dragen en aan te raken. Met hun vrolijke kleuren en schattige ontwerpen zullen deze rammelaars en sokjes zeker de favoriete speeltjes van jouw kleintje worden. Laat jouw kindje genieten van eindeloos speelplezier en stimuleer tegelijkertijd de ontwikkeling van zijn of haar zintuigen met deze charmante pols- en voetrammelaars en sokjes.

Veelgestelde vragen over Baby Rammelaar Rammelaar Sokjes en Armbandjes Pols en Voetrammelaar Speel en Voetzoeker Sokken Baby Sokjes Pluche

De Baby Rammelaar Rammelaar Sokjes en Armbandjes Pols en Voetrammelaar Speel en Voetzoeker Sokken Baby Sokjes Pluche is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 24 maand. 

De Baby Rammelaar Rammelaar Sokjes en Armbandjes Pols en Voetrammelaar Speel en Voetzoeker Sokken Baby Sokjes Pluche is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Baby Rammelaar Rammelaar Sokjes en Armbandjes Pols en Voetrammelaar Speel en Voetzoeker Sokken Baby Sokjes Pluche weegt slechts 0.01 kg.

De Baby Rammelaar Rammelaar Sokjes en Armbandjes Pols en Voetrammelaar Speel en Voetzoeker Sokken Baby Sokjes Pluche is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Pluche.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Baby Rammelaar Rammelaar Sokjes en Armbandjes Pols en Voetrammelaar Speel en Voetzoeker Sokken Baby Sokjes Pluche: Niet geschikt voor kinderen onder (0) jaar. Voor gebruik onder toezicht van volwassenen.. 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden