Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. Skodie Speelkleed Beer 200x150 cm XXL Extra dik Speelmat Speeltapijt

Skodie Speelkleed Beer 200x150 cm XXL Extra dik Speelmat Speeltapijt

5/5
Specificaties Skodie Speelkleed Beer 200x150 cm XXL Extra dik Speelmat Speeltapijt

Merk

Aanbevolen maximale leeftijd

12 jaar

Gewicht

2 kg

Materiaal

Polyester, Katoen

Veiligheidswaarschuwingen

Gebruiken onder direct toezicht van een volwassene.

Omschrijving van de Skodie Speelkleed Beer 200x150 cm XXL Extra dik Speelmat Speeltapijt

Laat je kinderen urenlang genieten van speelplezier met het schitterende Skodie Speelkleed Beer. Dit XXL speelkleed is maar liefst 200x150 cm groot en extra dik, zodat je kleintjes comfortabel kunnen spelen. Het speelkleed heeft een zachte vulling van foam, waardoor het niet alleen lekker zacht aanvoelt, maar ook langdurig speelplezier garandeert. De print en structuur van het speelkleed zijn speciaal ontworpen om de nieuwsgierigheid van je kleintje te prikkelen en de ontwikkeling van hun motorische zintuigen te stimuleren. Ze zullen zich urenlang kunnen vermaken met het ontdekken van de kleurrijke afbeeldingen en het voelen van de verschillende texturen op het kleed. Het Skodie Speelkleed Beer is niet alleen leuk, maar ook veilig. Het is gemaakt van hoogwaardige materialen en is dik gestikt, zodat je kinderen er onbezorgd op kunnen spelen. Bovendien is het speelkleed wasbaar, waardoor het gemakkelijk schoon te houden is. Laat je kinderen genieten van eindeloos speelplezier op dit prachtige en veilige speeltapijt!

Veelgestelde vragen over Skodie Speelkleed Beer 200x150 cm XXL Extra dik Speelmat Speeltapijt

De Skodie Speelkleed Beer 200x150 cm XXL Extra dik Speelmat Speeltapijt is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 12 jaar. 

De Skodie Speelkleed Beer 200x150 cm XXL Extra dik Speelmat Speeltapijt is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Skodie Speelkleed Beer 200x150 cm XXL Extra dik Speelmat Speeltapijt weegt slechts 2 kg.

De Skodie Speelkleed Beer 200x150 cm XXL Extra dik Speelmat Speeltapijt is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Polyester, Katoen.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Skodie Speelkleed Beer 200x150 cm XXL Extra dik Speelmat Speeltapijt: Gebruiken onder direct toezicht van een volwassene.. 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden