Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. Tiamo Collection Knuffeldoekje nijntje pink baby rib

Tiamo Collection Knuffeldoekje nijntje pink baby rib

5/5
Specificaties Tiamo Collection Knuffeldoekje nijntje pink baby rib

Merk

Nijntje

Aanbevolen maximale leeftijd

0 maand

Gewicht

0.09 kg

Materiaal

Katoen, Polyester

Veiligheidswaarschuwingen

Omschrijving van de Tiamo Collection Knuffeldoekje nijntje pink baby rib

Dit knuffeldoekje van nijntje is niet alleen ontzettend zacht, maar ook nog eens super schattig! Het doekje is voorzien van handige knoopjes in de hoeken, waardoor het gemakkelijk beet te pakken is door kleine handjes. Dit maakt het knuffeldoekje ideaal speelgoed voor in de box. Bovendien is het ook een geweldig kraamcadeautje om te geven. Dit knuffeldoekje uit de nijntje pink baby rib collectie is geschikt vanaf de geboorte en is gemaakt van heerlijk zachte materialen. Deze uitgebreide collectie bevat een breed scala aan knuffels in verschillende maten, een muziekdoosje, een ringrammelaar, een muziekmobiel, een trilfiguur en natuurlijk dit knuffeldoekje. De nijntje pink baby rib collectie is niet alleen leuk als decoratie voor de babykamer, maar ook geweldig om mee te knuffelen en te spelen! Deze collectie is speciaal ontworpen voor de allerkleinsten en zal hun zintuigen stimuleren. Met de zachte stof en schattige details zal dit knuffeldoekje ongetwijfeld de favoriet worden van jouw kleintje.

Veelgestelde vragen over Tiamo Collection Knuffeldoekje nijntje pink baby rib

De Tiamo Collection Knuffeldoekje nijntje pink baby rib is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 0 maand. 

De Tiamo Collection Knuffeldoekje nijntje pink baby rib is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Tiamo Collection Knuffeldoekje nijntje pink baby rib weegt slechts 0.09 kg.

De Tiamo Collection Knuffeldoekje nijntje pink baby rib is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Katoen, Polyester.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Tiamo Collection Knuffeldoekje nijntje pink baby rib: . 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden