Zoeken
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. Prénatal Muziekdoosje Baby Baby Box Accessoires Muziekknuffel Forest Friend

Prénatal Muziekdoosje Baby Baby Box Accessoires Muziekknuffel Forest Friend

5/5
Specificaties Prénatal Muziekdoosje Baby Baby Box Accessoires Muziekknuffel Forest Friend

Merk

Prénatal

Aanbevolen maximale leeftijd

24 maand

Gewicht

0.12 kg

Materiaal

Veiligheidswaarschuwingen

Gebruiken onder direct toezicht van een volwassene.

Omschrijving van de Prénatal Muziekdoosje Baby Baby Box Accessoires Muziekknuffel Forest Friend

Het Prénatal Muziekdoosje Baby Baby Box Accessoires Muziekknuffel Forest Friend is een schattig en liefdevol speelgoed dat perfect is voor jouw kleintje. Met zijn zachte en knuffelige ontwerp zal dit muziekdoosje zeker de favoriet worden van je baby. Het muziekdoosje heeft de vorm van een schattig beertje en kan gemakkelijk worden bevestigd aan de box of het bedje van je baby met behulp van het zachte touwtje. Hierdoor kan het muziekdoosje veilig en stevig op zijn plaats blijven, zodat je baby er veilig van kan genieten. Wanneer je aan het kleinste bolletje trekt, begint het muziekdoosje een vrolijk melodietje te spelen. Dit zal je baby zeker kalmeren en troosten tijdens het dutje of de bedtijd. Het melodietje is zorgvuldig gekozen om een rustgevende en ontspannende sfeer te creëren, zodat je baby gemakkelijk in slaap kan vallen. Het Prénatal Muziekdoosje Baby Baby Box Accessoires Muziekknuffel Forest Friend is niet alleen een geweldig speelgoed, maar ook een mooie toevoeging aan de babybox of het bedje van je kleintje. Met zijn schattige ontwerp en zachte materialen zal dit muziekdoosje zeker de aandacht trekken en een glimlach op het gezicht van je baby toveren.

Veelgestelde vragen over Prénatal Muziekdoosje Baby Baby Box Accessoires Muziekknuffel Forest Friend

De Prénatal Muziekdoosje Baby Baby Box Accessoires Muziekknuffel Forest Friend is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 24 maand. 

De Prénatal Muziekdoosje Baby Baby Box Accessoires Muziekknuffel Forest Friend is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Prénatal Muziekdoosje Baby Baby Box Accessoires Muziekknuffel Forest Friend weegt slechts 0.12 kg.

De Prénatal Muziekdoosje Baby Baby Box Accessoires Muziekknuffel Forest Friend is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk .

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Prénatal Muziekdoosje Baby Baby Box Accessoires Muziekknuffel Forest Friend: Gebruiken onder direct toezicht van een volwassene.. 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden