Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. Sophie de giraf Bijtspeeltje in witte geschenkdoos

Sophie de giraf Bijtspeeltje in witte geschenkdoos

5/5
Specificaties Sophie de giraf Bijtspeeltje in witte geschenkdoos

Merk

Sophie de Giraf

Aanbevolen maximale leeftijd

5 jaar

Gewicht

0.11 kg

Materiaal

Rubber

Veiligheidswaarschuwingen

Gebruiken onder direct toezicht van een volwassene.

Omschrijving van de Sophie de giraf Bijtspeeltje in witte geschenkdoos

Sophie de giraf Bijtspeeltje in witte geschenkdoos is een tijdloos speeltje dat al meer dan 60 jaar geliefd is bij baby's over de hele wereld. Dit bijtspeeltje, geboren in Frankrijk in 1961, stimuleert de 5 zintuigen van baby's. Het is met de hand gemaakt van 100% natuurlijk rubber afkomstig van de Hevea boom. Bovendien is het speeltje bewerkt met verf die ook gebruikt wordt in de voedingsmiddelenindustrie, waardoor het absoluut vrij is van schadelijke stoffen zoals PVC, Phthalaten, BPA en andere weekmakers. Dit maakt het niet alleen veilig, maar ook duurzaam. Sophie de giraf is ongeveer 18 cm lang en kan gemakkelijk worden vastgepakt door baby's met hun kleine handjes, aan haar lange nek of benen. Haar vlekjes en lieve glimlach trekken de aandacht van de baby door het contrast en zorgen ervoor dat de baby haar herkent. Bovendien heeft Sophie, dankzij het gebruik van natuurrubber, een unieke geur waardoor de baby haar gemakkelijk kan onderscheiden tussen andere speeltjes. Het is dan ook geen verrassing dat Sophie de giraf al vele prestigieuze awards heeft gewonnen. Dit bijtspeeltje wordt geleverd in een mooie witte geschenkdoos, waardoor het ook een perfect cadeau is voor een babyshower of kraambezoek. Het is niet alleen een speeltje waar baby's van houden, maar ook een speeltje waar ouders op kunnen vertrouwen.

Veelgestelde vragen over Sophie de giraf Bijtspeeltje in witte geschenkdoos

De Sophie de giraf Bijtspeeltje in witte geschenkdoos is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 5 jaar. 

De Sophie de giraf Bijtspeeltje in witte geschenkdoos is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Sophie de giraf Bijtspeeltje in witte geschenkdoos weegt slechts 0.11 kg.

De Sophie de giraf Bijtspeeltje in witte geschenkdoos is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Rubber.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Sophie de giraf Bijtspeeltje in witte geschenkdoos: Gebruiken onder direct toezicht van een volwassene.. 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden